Videre til semifinalen: Det er vores største fokus

09.12.2023 15:58

Første kamp endte med en sejr på 3-0, og i dag gjorde vi arbejdet færdigt og bookede billet til næste års semifinaler i Oddset Pokalen.

AB blev nemlig slået med 2-1 i Right to Dream Park, der denne lørdag var vores udebane. Kaare Barslund åbnede ballet, da han headede et indlæg i kassen, og lidt senere i første halvleg udbyggede Daniel Svensson føringen, da han fik chancen fra straffesparkspletten.

I anden halvleg fik dagens hjemmehold reduceret i de døende minutter, men det blev altså ikke til andet end en reducering for de grønklædte.

Og efter opgøret var det en naturligt tilfreds cheftræner, der kunne rette fokus mod torsdagens vigtige kamp i Bulgarien.

Gjorde arbejdet færdigt 🫡

– Det er dejligt, at vi fik gjort arbejdet færdigt, og at vi for andet år i træk er i en semifinale. Det skal vi huske at sætte pris på, for det er en flot præstation. Så skal vi bare sørge for, at det bliver året, hvor vi også kommer i finalen og gør alt, hvad vi kan for at vinde den. Det er vores største fokus. – Vi havde på forhånd regnet med, at det ville blive lidt mere usammenhængende, end vi er vant til, fordi der er så mange nye ansigter og relationer. Det vil altid gøre noget ved flowet, og det så vi også, selvom der også var nogle gode momenter, og vi får dræbt spændingen ret hurtigt.

Vigtigt at holde alle friske ⭐️

– Der er mange positive elementer i den her kamp, hvad angår spilletid til de forskellige spillere. Vi har kunnet dosere truppen, som vi ville, og vi kunne se på, hvad den enkelte spiller havde brug for – hvile eller spilletid. Både i denne kamp og den første kunne vi spare spillere og holde dem friske, så på det punkt er det meget svært at være utilfreds. Især når vi står i en semifinale samtidig.