Karen Linnebjerg Knudsen skriver under på en 2-årig kontraktforlængelse

08.12.2023 14:00

Offensivspilleren Karen Linnebjerg Knudsen har skrevet under på en 2-årig kontraktforlængelse med FC Nordsjælland. 

20-årige Karen Linnebjerg Knudsen kom til FC Nordsjælland som 17-årig, hvor hun fik vist sine kvaliteter flot frem og hurtigt blev rykket fra akademiet op til Kvindeligaen. Sidenhen er hun blevet en profil på FCN’s Kvindeliga-hold, hvor hun har iklædt sig den rød-gule trøje hele 83 gange allerede. Nu er hun og FC Nordsjælland blevet enige om at forlænge kontrakten med to år, hvilket betyder, at hendes kontrakt løber frem til nytår i 2025.

Jessica Davis, Sportschef for Kvindeliga-holdet:

- Det var en fuldstændig no-brainer at forlænge med Karen, da muligheden bød sig. Hun er et godt eksempel på en FCN-spiller, da hun passer perfekt ind i vores spillestil og kultur i klubben og på holdet. Hendes alsidighed og høje topniveau er to af hendes bedste egenskaber, men hun er også en fantastisk holdkammerat og spiller at have i truppen, der altid bidrager med den rigtige attitude og arbejdsindsats.

- Hun er en helt anden og mere moden spiller, end da hun kom til FC Nordsjælland som U18-spiller, selvom hendes store potentiale allerede skinnede klart igennem dengang. Vi kunne ikke være gladere for at forlænge hendes kontrakt med to år, og vi ser frem til at hjælpe hende med at udvikle sig endnu mere.

Karen Linnebjerg Knudsen:

- Det føles virkelig godt at forlænge med FC Nordsjælland. Det er en dejlig følelse, når det hele er faldet på plads – den følelse kan jeg godt lide, så jeg kan fokusere 100 procent på at skulle træne og spille fodbold.

- Jeg er sikker på, at det er her, jeg lige nu har de bedste forudsætninger for at fortsætte min positive udvikling. Jeg er stadig kun 20 år gammel, så det er vigtigt for mig, at jeg er et sted, hvor jeg får en masse spilletid og bliver ved med at udvikle mig.

- Jeg har selvfølgelig også en drøm om at spille Champions League en dag, og det kunne være fantastisk at opleve i denne klub. Vi spiller attraktiv fodbold og har et godt sammenhold på holdet, hvilket er fedt at være en del af. Jeg nyder at være i FC Nordsjælland, hvor jeg har det godt, og det er selvfølgelig også positivt, at vi lige nu spiller med i toppen af ligaen og konkurrerer mod de bedste hold i Danmark.

- Det vil være en kæmpe milepæl for mig at runde de 100 kampe for FC Nordsjælland, og det tyder det på, at jeg nu har muligheden for. Det var stort at runde de 50 kampe, men det bliver selvfølgelig endnu større at ramme 100 kampe for klubben. Dertil håber jeg også, at de mange kampe også kan være med til styrke min ansvarsbevidsthed og på den måde også være med til at udvikle mig som person på og uden for banen.

Født: 31. august 2003 Debut: 27. februar 2021