Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Jan Laursen: Tak for en historisk aften

02.12.2023 10:07

5-0 over Partizan. 7-1 over Ludogorets. Og sent torsdag aften 6-1 over Fenerbahce.

Right to Dream Park har budt på nogle helt særlige oplevelser i UEFA Europa Conference League i denne sæson, og nu resterer blot en enkelt runde af gruppespillet.

En udekamp venter den 14. december i Bulgarien, og udfaldet kan blive alt fra førstepladsen i gruppen (og en direkte billet til 1/8-finalerne) til avancement via andenpladsen (til 1/16-finalerne) eller et stop for det europæiske eventyr med gruppens tredjeplads.

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

"Det flotte arbejde på banen sammenlagt med det stærke engagement uden for kridtstregerne har skabt nogle helt særlige oplevelser."

Jan Laursen

- Uanset hvordan det ender efter den sidste, svære udekamp mod Ludogorets, så er der grund til at være meget stolt af det her hold, af staben og af hele organisationen. Jeg håber og tror, at jeg taler for alle med FC Nordsjælland i hjertet, når jeg siger, at det betyder noget helt specielt at se klubben repræsenteret i Europa på så flot vis. Fredagen bød oven i købet på rigtig mange lykønskninger fra klubkollegaer rundt i Europa, fortæller Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet.

- Men jeg er også stolt af fansene og alle i organisationen. Det flotte arbejde på banen sammenlagt med det stærke engagement uden for kridtstregerne har skabt nogle helt særlige oplevelser – selvfølgelig med torsdagens 6-1-sejr over Fenerbahce som det helt store højdepunkt indtil videre. Derfor vil jeg gerne sige tak for en historisk aften til jer alle.

- Det er fantastisk at opleve det arbejde, der bliver lagt i at udvikle denne her klub hver eneste dag. Og vi fortsætter. Superliga-holdet er stadig med i tre turneringer, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at det fortsat vil være tilfældet på den anden side af nytår. Vi ved allerede, at Kvindeliga-holdet skal spille pokalkvartfinale til foråret, og lige nu er de med helt i toppen af ligaen, så det er en spændende tid med masser af spændende udfordringer, vi går i møde.

Næste opgave for Superliga-mandskabet er efterårets sidste ligakamp søndag eftermiddag. Det er på udebane mod OB.

Herefter venter to pokalkvartfinaler mod AB. Begge opgør spilles i Right to Dream Park – onsdag den 6. december og lørdag den 9. december – inden efteråret sluttes af med den afgørende Conference League-gruppekamp mod PFC Ludogorets i Bulgarien torsdag den 14. december.