Ekstra gardering på målmandsposten

03.12.2023 10:59

I løbet af Conference League-opgøret mod Spartak Trnava for tre uger siden måtte Andreas Hansen udgå med smerter i den ene hånd. Med den normale førstekeeper på sidelinjen har Carljohan ”Saku” Eriksson trådt til i FCN-målet og stod senest en flot kamp i 6-1-sejren over Fenerbahce torsdag aften.

Undervejs måtte den finske keeper dog modtage behandling efter at have landet skævt på anklen. Trods store smerter formåede ”Saku” at komme igennem opgøret, men med fire kampe i løbet af de næste blot 12 dage henter FC Nordsjælland nu ekstra gardering ind på målmandspositionen i form af Robbin Ruiter.

Den 36-årige hollænder har således underskrevet en kontrakt, der gælder for den resterende del af denne halvsæson. Han har erfaring fra lige knap 300 kampe, heriblandt 157 optrædener for FC Utrecht i den hollandske Æresdivision, 78 kampen for FC Volendam og 28 for engelske Sunderland. 

Robbin Ruiter sluttede sig allerede lørdag til Superliga-truppen og bliver en del af målmandsteamet, som ud over førstemålmand Andreas Hansen består af Carljohan ”Saku” Eriksson og Andreas Gülstorff.