Christian Rasmussen inden aftenens kamp: Op til os at gøre det færdigt

14.12.2023 08:26

I aften skal vores Conference League-gruppe afgøres, når vi spiller gruppespillets sidste kamp i Bulgarien mod PFC Ludogorets. Der er meget på spil, når kampen sparkes i gang klokken 18:45, da vi både kan nå at blive nummer 1, 2 og 3 i gruppen.

Vi har i anledning af den store kamp taget en snak med Christian Rasmussen, der så sent som i sidste sæson var i Razgrad for at møde PFC Ludogorets. Dengang var det for AFC Ajax, hvor det ikke blev til spilletid for den 20-årige offensivspiller, hvorfor han glæder sig ekstra meget til aftenens opgør.

- Det bliver stort at træde ind på banen med FCN-logoet på brystet i en så vigtig kamp for klubben. Jeg har altid haft en drøm om at spille disse kampe, og det skete desværre ikke senest for Ajax, så jeg er klar til at give mig 100 procent senere.

- Det er en virkelig fed følelse at stå her nu og vide, at der kun er få timer til, at stadionet bliver fyldt og vi skal ind og spille så stor en kamp. Banen virker også okay, så vi skal også sørge for at udnytte, at det er en bane, man kan spille hurtig fodbold på. Så jeg tror, vi alle glæder os.

Vigtig kamp for hele klubben

- Det bliver virkelig fedt i dag. Vi har ventet på denne kamp i et stykke tid nu, og jeg tror hele truppen ser frem til at kunne afgøre det. Vi vil gerne have afgjort det en kamp eller to tidligere, men nu får vi lov til at gøre det i dag, og det er jeg sikker på nok skal blive fedt. - Forhåbningen er, at vi kan tage på ferie med en god følelse og en sejr, så vi sikrer os den førsteplads i gruppen og videre avancement. Vi har trænet godt hele ugen, hvor der både har været plads til smil og seriøsitet, så jeg føler, at vi har haft optimale forberedelser frem mod kampen, så nu er det op til os at gøre det færdigt. - Det er vigtigt for hele klubben, at vi har muligheden for at spille denne type kampe, da det giver os nogle uvurderlige erfaringer, og vi får nogle oplevelser som trup og klub, som man ikke ellers får som fodboldspiller. Vi får prøvet at spille på den store scene, og vi har allerede vist, at vi kan være med på det her niveau, så det skal vi vise igen i dag. Det er en kamp, vi alle ser frem til og vil gøre alt for at vinde.