Benjamin Nygren ser frem til at møde Ludogorets igen: Meget på spil for begge hold

13.12.2023 19:45

Benjamin Nygren har vist sig flot frem i vores Conference League-gruppespil, hvor han blandt andet står noteret for fem mål, hvilket gør ham til en delt topscorer i turneringen inden sidste runde af gruppespillet.

To af de fem mål faldt i den første gruppespilskamp i Right to Dream Park, hvor vi havde besøg af torsdagens modstander fra PFC Ludogorets.

Nu skal Conference League-gruppespillet afgøres, og vi kan med en sejr i Bulgarien sikre os førstepladsen i gruppen. Omvendt kan Ludogorets med en sejr i morgen sikre sig videre avancement. Derfor er der meget på spil for begge mandskaber, og Benjamin Nygren fortæller, at han forventer en helt anderledes kamp i morgen aften.

- Jeg ser rigtig meget frem til at møde Ludogorets igen, men det er en helt anderledes kamp denne her gang. Nu skal vi møde dem på udebane, og begge hold har meget at spille for. Hvis de vinder, er de sikret videre avancement, og hvis vi vinder kampen, går vi videre som nummer et i gruppen, så der er meget på spil for begge mandskaber. Det bliver en meget speciel kamp, og jeg glæder mig.

- Vi har aldrig spillet på den bane før og i deres kulisse, og det gør bare, at det hele er lidt anderledes, end når vi spiller hjemme i Right to Dream Park. Vi møder selvfølgelig det samme hold, så jeg ser frem til at møde dem igen.

Selvtillid i truppen

FC Nordsjælland og Benjamin Nygren kommer ind til morgendagens kamp med en god portion selvtillid, efter vi i sidste runde slog Fenerbahce SK hjemme i Right to Dream Park med 6-1. Benjamin Nygren blev skiftet ind i pausen og lavede hattrick i anden halvleg, hvorfor han håber at kunne fortsætte det positive momentum i morgen. - Vi kommer selvfølgelig ind til kampen med en god portion selvtillid efter den seneste sejr over Fenerbahce, men de er naturligvis også meget revanchesøgende. Jeg tror ikke, at der er nogen af holdene, der har glemt, hvad der skete i det første, indbyrdes opgør, så de vil helt sikkert gerne slå tilbage og vise, at de er bedre end det var så i Right to Dream Park. - Dertil er der rigtig meget på spil for begge mandskaber, og de kommer også ind til kampen med meget selvtillid, da de har præsteret utrolig godt i de sidste mange kampe og ikke lukket særlig mange mål ind. Så det bliver en helt anderledes kamp denne gang. - Vi kommer ind til kampen med en god portion selvtillid, og jeg har stor tiltro til, at vi kan få et godt resultat hernede. - Jeg vil altid gøre alt for at hjælpe holdet, og jeg håber selvfølgelig, at jeg kan hjælpe ved at score igen. Målet er at vinde kampen og dermed vinde gruppen, så fokus er rettet mod det.