Året der gik

27.12.2023 08:10

Det har været et begivenhedsrigt år. Et vildt år. Et år med store oplevelser, mange kampe, sejrer og medaljer.

Pokalmestre, sølvmedaljer og Conference League 

Vi kan se tilbage på et år, hvor Kvindeligaholdet blev pokalmestre efter en stærk indsats imod Fortuna Hjørring i finalen, og hvor Superligaholdet fik sølvmedaljer i ligaen, og kvalificerede sig til Conference League gruppespillet efter to kvalifikationsrunder.

Gruppespillet bød på mange oplevelser, der alle har haft stor betydning for klubben og for spillerne. Selvom det utvivlsomt var skuffende at ryge ud af Conference League med 10 point og en målscorer på +10, har det styrket det kollektive, såvel som spillerne individuelt, frem imod 2024. Oplevelser, som dem vi har fået i Europa, giver spillerne gode indikationer om deres spilmæssige og fysiske niveau. Den læring og erfaring er uvurderlig. 

Kvindeligaholdet har spillet en fantastisk sæson. Holdet ligger nr. 2 i ligaen, kun 1 point efter Brøndby. Vores angriber Emilia Ásgeirsdottir er topscorer i ligaen og vores keeper Amanda Brunholt har lukket færrest mål ind af alle. Desuden har holdet kvalificeret sig til kvartfinalen i Kvindepokalen efter sejren over HB Køge, der endte i forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence.

Året der gik, 2023

Tak for støtten

Vi gennemgår en rivende udvikling i klubben, som uden tvivl har haft betydning for resultaterne. Men den altafgørende faktor skal findes på lægterne. I 2023 er vi blevet båret frem af jer, vores trofaste fans. I har været en vigtig del af sejrene. I har motiveret spillerne. I har været med hele vejen. Det betyder alt. Og for det vil vi gerne sige tak.