Velkommen, Bagsværd Boldklub 🤝

29.08.2023 13:18

FC Nordsjællands klubsamarbejde har fået et nyt medlem. Det er nemlig en stor glæde at kunne byde velkommen til Bagsværd Boldklub som vores nye samarbejdsklub.

Lederen af FC Nordsjællands klubsamarbejder, Christian Winther Borup, sætter her nogle ord på, hvorfor netop dette partnerskab er så vigtigt.

– Vi er utrolig glade for og stolte over at kunne præsentere Bagsværd BK som samarbejdsklub. Det er en stor og veldreven klub, som tilmed er i vores lokalområde. Vi har igennem længere tid haft snakke med Bagsværd BK, og vi kan konkludere, at vi er et rigtigt godt match til hinanden. Især vores syn på mennesker og værdier matcher godt, hvilket er et af de parametre, som er vigtige for os i FC Nordsjælland.

 

Bagsværd Boldklub 🔴⚪️

Bagsværd BK er en fodboldklub fra 1959, der cirka har 1200 medlemmer, hvilket gør dem til én af de største klubber i området. De har en bred vifte af fodboldhold, der går helt ned fra 3-årige til veteran. Klubben har været i en større udvikling over de senere år, hvor FC Nordsjælland nu skal indgå i den fremtidige udvikling.

Samarbejdet mellem klubberne skal favne bredt, men det skal især gavne unge drenge og piger, hvor et trygt træningsmiljø med dygtige trænere er fundamentet.

– Vores fælles syn på, at drenge og piger skal have lige tilbud i børnefodbolden, er noget af det, der kommer til at gøre samarbejdet rigtigt stærkt og solidt, og vi glæder os helt vildt til at komme godt i gang, fortæller Christian Winther Borup.

– FCN Klubsamarbejde handler rigtig meget om at give noget tilbage til græsrødderne, og her kan vi bidrage med masser af sparring til Bagsværds trænere, ligesom spillere fra Bagsværd BK kan blive en del af vores træningstilbud. Her arbejder vi på både drenge- og pigesiden med at dygtiggøre spillere ud fra et psykologisk trygt træningsmiljø, med vores dygtige trænere.