Udebanetrøjen 2023/2024

10.08.2023 06:00

I dag spiller Superliga-holdet deres første europæiske kamp i fem år, og i morgen rejser Kvindeliga-holdet på træningslejr til Frankfurt. I den anledning er udebanetrøjen for 2023/2024-sæsonen netop landet i Farum, og spillerne træder på banen i Rumænien senere i dag iført den helt nye udebanetrøje. 

Udebanetrøjen er igen i år udviklet i samarbejde med Nike. Du kan erhverve dig den nye udebanetrøje i FCN-shoppen eller hos Unisport.

Du kan læse mere om FCN Shoppens åbningstider nedenfor.

Trøjen 🖤❤️💛

Den nye udebanetrøje til 2023/2024-sæonen er netop landet i Farum. Nike og FC Nordsjælland har sammen designet trøjen, og igen i år pryder DHL trøjens brystkasse, mens Arbejdernes Landsbank pryder på trøjens ryg og venstre ærme. Udebanetrøjen er inspireret af vores udebanetrøje fra 2017/18-sæsonen, og er en hyldest til vores klub og Right to Dream med de tre nuværende akademier i Danmark, Egypten og Ghana.

Bliv godt klædt på til udebaneturene! ✊

De tre symboler 🤝

De tre symboler, der pryder ned langs trøjens front og i nakken, er udvalgt af børn på akademierne og repræsenterer vores værdier og talentarbejde på tværs af landegrænser. 🇬🇭 Det første symbol, Dwennimmen, repræsenterer ordet ydmyghed, og er valgt af vores ghanesiske akademi for at symbolisere vigtigheden af at forblive ydmyg 🇩🇰 Det andet symbol, Gebo, repræsenterer ordet partnerskab, og er valgt af vores danske akademi for at symbolisere vores samarbejde på tværs af akademierne. 🇪🇬 Det tredje og sidste symbol, Ankh, repræsenterer ordet familie, og er valgt af vores egyptiske akademi for at symbolisere, at vi alle er en familie.

Køb din trøje her! 🐯