Nu gælder det FC Midtjylland: Vi er inde i et godt flow

26.08.2023 09:04

Det er ikke lang tid siden, at dommeren fløjtede Conference League-opgøret mod FK Partizan af i Right to Dream Park, og fansene kunne fejre en sejr på 5-0. Og der er heller ikke lang tid til, at vi forhåbentligt kan fejre næste sejr, for allerede i morgen kommer FC Midtjylland på besøg til sjette runde i 3F Superligaen.

Den korte hviletid har cheftræner Johannes Hoff Thorup og holdet så småt vænnet sig til, men selvom der måske kan være trætte ben, ville han ikke være torsdagens sejr foruden.

– Det er ikke nødvendigvis altid bare en fordel at sidde over og spare kræfterne. For der er også noget, der hedder momentum i fodbold, og det kan sagtens være godt givet ud at spille videre efter en god oplevelse. Så jeg er ikke så sikker på, at det er skidt for os, at der kommer en kamp så kort tid efter, for vi er inde i et godt flow – især på hjemmebane har vi spillet på et rigtig højt niveau.

Nu skal holdet op imod FC Midtjylland, der også vi i aktion torsdag. Her blev det til et 3-3-resultat hjemme mod polske Legia, og på søndag vil cheftræneren gerne se sit hold sætte sig på kampen.

– Ligesom i vores kamp torsdag kommer nøglen i morgen til at være balance. Vi må ikke blive for ivrige, men samtidig skal vi sørge for at have kontrollen af kampen. Det bliver vigtigt at tage bolden og til tider også lave nogle længere angreb, så vi er tætte i holdet. Så et andet nøgleord for os bliver ’kompakthed’.