Sargeant og Byrnak efter træningslejren: Fantastisk sammenhold på holdet

16.08.2023 12:40

Kvindeliga-holdet afslutter i dag deres træningslejr, hvor de med fem dage i Frankfurt har haft mulighed for at arbejde på de sidste detaljer inden sæsonstarten mod Fortuna Hjørring. 

Vi har i den anledning fanget cheftræner Chris Sargeant, hvor han deler nogle af de refleksioner, han har gjort sig på træningslejren. 

– Vi fik præcist det ud af træningslejren, vi ville. Vi fik nogle rigtigt gode minutter i benene, og fik mødt to forskellige modstandere, hvor vi kunne stille med to helt forskellige hold og dermed få afprøvet bredden og de unge spillere. 

– Mange af de ting, vi arbejder på, ser vi resultatet af. Vi vil spille fodbold på en bestemt måde, og at vi får mulighed for at komme på de her træningslejre, accelererer den proces. Så alle de positiver vi har arbejdet på, tager vi med ind i den kommende træningskamp i Sverige i weekenden, for at vi kan få finpudset de sidste ting inden sæsonen. 

 

"Vi skal have den rette kultur på holdet for at vinde, hvorfor en tur som denne er utrolig vigtig."

Chris Sargeant

– Det har været en fantastisk træningslejr. To gode kampes fodbold, en masse udvikling på vores interne kultur på holdet og inkorporering af nye og unge spillere på holdet. Vi siger hele tiden, at for at vi kan vinde ting og have succes med holdet, skal vi have den rette kultur på holdet, og at alle passer ind i den måde, vi ønsker, vores kultur skal være på – hvilket de gør. 

– Så ture som denne muliggør den vision, vi har for holdet. Vi får massere af tid sammen, så vi netop kan arbejde på de ting. Det har været en fantastisk træningslejr, hvor vi også har fået integreret nogle nye og unge spillere i truppen, hvilket kun styrker os fremadrettet i det spillemæssige og i det kulturelle.