FC Nordsjælland køber Lucas Hey i Lyngby Boldklub

07.08.2023 06:30

Efter den tredje Superliga-sejr på stribe fortsætter FC Nordsjælland den ambitiøse oprustning for at kunne angribe sæsonen med fuld kraft.

Til mandagens træning kan vi således byde velkommen til endnu et stort talent i form af 20-årige Lucas Hey, der med sin entré bliver den seneste tilføjelse til en i forvejen stærk Superliga-trup. Hey kommer til Farum fra Lyngby Boldklub på en kontrakt, der løber frem til og med december 2027.

U21-landsholdsspilleren bed sig fast i Lyngbys midterforsvar i begyndelsen af sidste sæson og har været fast mand og profil lige siden – blandt andet som en afgørende brik i klubbens flotte forår, der sikrede en ny sæson i 3F Superligaen.

Næste skridt hedder nu FC Nordsjælland, og den unge forsvarsspiller glæder sig til at komme i gang med omgående virkning iført trøje nr. 19.

"Jeg ser en stor mulighed for at kunne udvikle mig endnu mere i FC Nordsjælland og lægge de næste procenter på."

Lucas Hey

Lucas Hey:

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har motiveret mig meget at blive en del af ambitionerne og miljøet i FC Nordsjælland og samtidig få muligheden for at være en del af et hold, der skal spille europæiske kampe. Alle dem, jeg har snakket med om FCN, har kun sagt positive ting om klubben, menneskerne og holdet, så jeg er helt tryg ved, at det her skifte skal være mit næste skridt efter nogle fantastisk gode år i Lyngby.

- Jeg ser en stor mulighed for at kunne udvikle mig endnu mere i FC Nordsjælland og lægge de næste procenter på. Jeg har jo kunnet se, at de unge får chancen, og at de har udviklet sig til at kunne tage skridtet ud i Europa. Det drømmer jeg selvfølgelig også om på længere sigt, men i første omgang glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af holdet og gøre en forskel ved at bidrage med alt, hvad jeg har, til både træning og kamp.  

 

Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet:

- Tilgangen af Lucas er endnu et udtryk for vores store ambitioner, og vi kan med rette være stolte over at have vundet kampen om ham, da mange klubber fra både ind- og udland har jagtet hans underskrift. Vi tror på, at han har både de spillemæssige og personlige kvaliteter, der skal til for at blive en vigtig spiller i FCN.

- Den kvalitet og bredde, vi nu har, er utrolig vigtig – dels på grund af vores ambitionsniveau, hvor vi ønsker at angribe alle de turneringer, vi er involverede i, men også med tanke på den store interesse, der generelt er for vores spillere fra udlandet. Vi har derfor valgt at være proaktive, så vi også er dækket optimalt ind ved salg eller skader, ligesom vi nu også har plads til at kunne udleje spillere, der ønsker mere fast spilletid. Vi er ydermere utrolig privilegerede ved at være optimalt fremtidssikret i forhold til midterforsvaret, da der også er toptalenter på vej fra vores dygtige akademi på netop denne position.

- Det er også glædeligt, at der på trods af den intense rivalisering klubberne imellem kan opnås enighed om en transfer, og i den forbindelse er det værd at bemærke, at begge klubber nu har spillere fra hinandens dygtige talentudviklingsarbejde løbende rundt på Superliga-holdene til glæde for begge parter. Det er noget, som begge klubbers fans også bør huske på, når følelserne forsøger at vinde over fornuften.