Kian Hansen tager et år mere som kaptajn

30.08.2023 13:58

Kian Hansen bliver i FC Nordsjælland.

Vores anfører har tilføjet endnu et år til den kontrakt, som oprindeligt udløber til sommer, så han nu bliver i klubben til sommeren 2025.

Kaptajnen rundede 100 kampe i slutningen af sidste sæson, og nu kan han se frem til at lede sit hold på banen til mange flere kampe i Right to Dream Park. Og forlængelsen skal ses som et tegn på, at Kian Hansen nyder tilværelsen i Farum.

– Jeg har det godt her i FC Nordsjælland. Jeg synes, at vi som klub er et fedt sted, og jeg føler selv, at jeg har meget at bidrage med. Så det var nærliggende for mig at forlænge aftalen, og jeg er glad for, at klubben havde det på samme måde.

"Jeg synes, at vi som klub er et fedt sted, og jeg føler selv, at jeg har meget at bidrage med."

– Vi har en løbende dialog, og vi ser altid et år frem og vurderer, hvor både klubben og jeg står på det tidspunkt. Så det var gensidigt, at vi blev enige om, at en forlængelse ville være en god ting. Nu er det anden gang, jeg forlænger min aftale, så det tager jeg som et skulderklap til det, jeg gør, og jeg er sindssygt glad for, at klubben tror på mig og synes, at jeg gør det godt.

– Fra jeg kom til klubben, og til der hvor vi er i dag, er der sket enormt meget. Dels her i FC Nordsjælland, hvor vi har taget nogle kæmpestore skridt omkring staben, og hvor setuppet omkring førsteholdet har virkelig rykket sig. Men også i organisationen på verdensplan. Det er noget, der bliver ved med at udvikle sig uden for landets grænser, og det er vildt spændende at være en del af.

Jan Laursen, sportschef for Superliga-holdet:

– Kian har gennem sine år her i klubben vist sig om en stor leder både på og uden for banen, og selvom han naturligt nok bliver ældre, må vi bare konstatere, at han bliver bedre og bedre og vigtigere og vigtigere for vores hold. Han har haft en enorm stor andel i vores seneste succes, hvor han spillede stort set alle kampe sidste sæson og er startet i samme dur denne sæson. Så vi er utroligt glade os stolte over, at han tager et år mere i FC Nordsjælland.