Hoff Thorup: Kræver noget at spille kampen, som den udvikler sig

10.08.2023 21:16

Efter flere års pause fra Europa var vi igen tilbage under udenlandske projektører, da vi mødte rumænske FCSB på Stadionul Steaua.

Kampen var den første af to kvalifikationskampe, og spændingen om videre avancement blev i den grad forlænget til returkampen, da der ikke faldt nogen mål i den rumænske hovedstad. Trods et resultat på 0-0 var der rigeligt med dramatik i kampen, og da stadionuret havde rundet 60 minutter, kunne trænerteamet notere sig to skader og en udvisning til Adamo Nagalo.

Det blev derfor et anderledes kampbillede efter opgørets første time, og cheftræner Johannes Hoff Thorup var tilfreds med, hvordan hans spillere reagerede på modgangen.

– Vi kommer ikke til at klage over resultatet. Det kræver noget at spille kampene, som de udvikler sig. Det skal vi kunne, og det gjorde vi i dag, selvom vi selvfølgelig tog herned for at få mere med hjem. Vi var ret overbeviste om, at vi havde, hvad der skulle til efter første halvleg, og så sker der jo det, der sker, og vi må justere en del efter det røde kort. Men vi prøver stadig at holde fast i bolden og lave nogle længere angreb, og det lykkedes vi ret godt med.

– Der var mange rigtig stærke præstationer i dag. Især i første halvleg får vi arbejdet os godt ind i kampen, og vi styrer den sidste halve time. I anden halvleg bliver det en anden gameplan, og vi sætter også nogle friske ben ind. Men alle, der var med i den her kamp, gjorde det rigtig stærkt. Og så rammer vi overliggeren til sidst, ligesom Antman og Ernest har chancer inden det, så jeg er tilfreds med at se, at vi ikke bare lod os trykke tilbage.

"Det kræver noget at spille kampene, som de udvikler sig. Det skal vi kunne, og det gjorde vi i dag, selvom vi selvfølgelig tog herned for at få mere med hjem."