Hoff Thorup inden udekampen mod FCSB: Forventer en tæt og svær kamp

09.08.2023 08:00

I morgen spiller vi den første europæiske kamp i fem år, når vi træder ind i kvalifikationen til UEFA Europa Conference League. I første omgang venter der to opgør mod rumænske FCSB, der i sidste sæson endte på en andenplads i den rumænske liga.

Første opgør bliver spillet i Rumænien i morgen, og Johannes Hoff Thorup ser frem til en tæt kamp på en svær udebane. 

- Jeg forventer en tæt og svær kamp på en bane og et stadion, hvor der er gang i den. Der er mange faktorer i spil, som vi prøver at forberede os på efter bedste evne. En europæisk udebanekamp er meget anderledes end en udebanekamp i Superligaen, så vi skal være klar til den udfordring, der venter i morgen.

- Vi skal ned og lave så godt et resultat som muligt, men vi er godt klar over, at tingene ikke bliver afgjort i morgen. Vi skal kunne hvile i, at det er en svær udebane i europæisk regi og forsøge at spille vores spil. Vi skal forberede os, så godt som vi nu kan, og så skal vi stole på, at den forberedelse kan bære os gennem kampen.

FCSB har fået en god start på den nye sæson i den rumænske liga, da de har gjort rent bord, og ligger nummer et med 12 point efter de første fire kampe. 

- Jeg så FCSB’s kamp søndag aften, og det er tydeligt, at de har en hjemmebane med mange tilskuere og god opbakning, så de har selvfølgelig en hjemmebanefordel, vi skal forsøge at udligne med vores forhåbentlige gode spil.

"Vi skal ned og lave så godt et resultat som muligt, men vi er godt klar over, at tingene ikke bliver afgjort i morgen."

Johannes Hoff Thorup

De gode tendenser i spillet i 3F Superligaen håber Johannes Hoff Thorup, at holdet kan tage med over i de europæiske kampe, hvor han gerne ser, at FCN styrer tempoet i kampen.

- Vi håber, at vi kan få rullet noget af det gode spil fra de første kampe i Superligaen ud i morgendagens kamp. Vi vil gerne undgå at have en for lang periode, hvor vi skal vænne os til forholdene dernede.

- Planen er, at vi skal styre kampen så hurtigt som muligt, da det har stor betydning, at vi får en god start på kampen. Og jeg har stor tiltro til, at vi kan lykkes med at styre kampen, da vi er et godt sted og har mange dygtige spillere i truppen.