Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Hoff Thorup inden Silkeborg-kamp: Skal være stærke i flere faser af spillet

18.08.2023 11:07

Torsdag aften sejrede FCN-herrerne over rumænske FCSB i UEFA Europa Conference League-kvalifikationen, men søndag står den atter på Superliga-bold for Johannes Hoff Thorups tropper.

Kampen om kunsten

- Vi tager til Silkeborg for at jagte en sejr. Hvis vi spiller, som jeg ved, vi kan – og holder os til gameplanen – så er jeg også overbevist om, at det lykkes.  

Cheftræner Johannes Hoff Thorup har en stor tro på, at hans hold kan få et godt resultat med retur til Farum, når vi søndag skal jagte den femte Superliga-sejr i streg på Jysk Park i Silkeborg. 

Kampen er herhjemme blevet døbt 'El Plastico' – og netop det faktum, at begge mandskaber er vant til at spille på kunstgræs, gør typisk opgørende mellem Silkeborg og FC Nordsjælland meget seværdige, lyder det fra cheftræneren. 

- Silkeborg er virkelig tro mod deres koncept. De er virkelig dygtige til det, de gør. Så selvom det virker lige til for os at fremhæve nogle områder, vi skal være opmærksomme på, så er det slet ikke ens betydende med, at opgaven er let. 

- Så det hele skal falde i hak forstået på den måde, at vi skal være stærke i flere faser af spillet – både individuelt og kollektivt. Og så skal vi hele tiden være i bevægelse og være undervejs i kampen. Så det kræver en disciplineret indsats over 90 minutter. 

- Vi tager til Silkeborg for at jagte en sejr. Hvis vi spiller, som jeg ved, vi kan - og holder os til gameplanen, så er jeg også overbevist om, at det lykkes.

Johannes Hoff Thorup