Lasse Lagoni / Gonzales Sports Photo

Hoff Thorup inden Randers-opgør: Skal vise, at vi er klar

12.08.2023 20:30

Torsdag aften var der europæisk fodbold i Bukarest på menuen, og søndag eftermiddag skal Johannes Hoff Thorup og hans mandskab igen sætte tænderne i Superligaen, når Randers FC venter på udebane.

Der er ikke mange timer mellem de to kampe, men selvom kampen i Rumænien var krævende for de sortklædte FCN-spillere, kommer man ikke til at høre klagesang fra cheftræneren.

– Vi skal vise, at vi er klar til at spille europæisk fodbold sent torsdag og så være friske til at spille igen søndag i Superligaen. Det er det, vi kæmpede for at opnå sidste sæson, og det er, hvad alle i klubben ønsker. Så vi kommer ikke til at beklage os over et tæt program – tværtimod – og vi vil angribe kampen med vores spillestil og forsøge at styre den så meget som muligt.

– Vi har fået skiftet godt ud i sæsonens første kampe, og vi har været opmærksomme på det tætte program, der venter os. Det er kun tre-fire spillere, som har spillet fuld tid indtil videre, og vi har sørget for at holde alle friske. Vi har sammensat vores trup efter det program, så dem, der spiller søndag, er friske, og sådan vil det også fortsætte med at være. Vi håber at skulle spille mange flere torsdagskampe.

Vi går ind til kampen på andenpladsen efter tre sejre på stribe, mens hjemmeholdet stadig har deres første til gode. Og Johannes Hoff Thorup håber også på, at det vil blive en kamp med FC Nordsjælland i førersædet, selvom han er opmærksom på et Randers-hold, der før har været vanskelige at låse op.

– Vi håber på et kampbillede, hvor vi relativt hurtigt kommer i kontrol. Vi er opmærksomme på, at Randers løb ind i et større nederlag sidst og derfor kan lave nogle ændringer, men vi regner stadig med, at de kommer stærkt fra start. Så det skal vi være klar på. Og så skal vi være dygtige og klar til at presse dem i de perioder, hvor vi får muligheden for det.  

Der er kampstart i Randers søndag kl. 14:00, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport.