Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Hoff Thorup efter 3-1-sejren over Brøndby IF: Jeg er ret imponeret

06.08.2023 17:32

Søndag aften bød endnu en gang på Superliga-fodbold i Right to Dream Park, da Brøndby IF var på besøg. Efter en til tider låst første halvleg gik udeholdet til pause med en 1-0-føring på mål af Nicolai Vallys.

I pausen fik Johannes Hoff Thorup og co. justeret på enkelte facetter, hvilket gjorde, at FC Nordsjælland trykkede Brøndby i bund i store dele af anden halvleg. FC Nordsjællands pres betød, at Marcus Ingvartsen, Ernest Nuamah og Martin Frese alle fik sparket bolden i kassen bag Brøndbys målmand til slutresultatet 3-1. 

Cheftræner Johannes Hoff Thorup var meget imponeret over spillernes evne til at tilpasse sig de taktiske instrukser, de fik i pausen.

- Jeg er imponeret over den måde, vi spiller i anden halvleg. Første halvleg var ikke sprudlende, men den var heller ikke så dårlig, at den ikke var godt for noget. Vi fik nogle erfaringer i løbet af første halvleg, som vi i pausen brugte på at ændre facetter i vores eget spil til anden halvlegs start. Jeg er ret imponeret over, hvordan vi formår at ændre kampbilledet i efter pausen.

- Vi er et godt sted, hvilket kommer til syne i anden halvleg, hvor man kan se, at vi virkelig får udnyttet pausen til at justere på enkelte ting. Spillerne leverer en god anden halvleg, hvor man kan se, at de forstår at justere de ting, vi snakkede om i pausen, hvorfor vi står et rigtig godt sted lige nu. Dertil kan vi spille fodbold på et rigtig højt niveau, hvilket jeg synes, vi viser i anden halvleg, hvor vi virkelig trykker Brøndby ned på en imponerede flot måde. 

"Vi kan spille fodbold på et rigtig højt niveau, hvilket jeg synes, vi viser i anden halvleg, hvor vi virkelig trykker Brøndby ned på en imponerede flot måde."

Johannes Hoff Thorup

Aftenens sejr betyder, at FC Nordsjælland har fået en perfekt start på sæsonen i 3F Superligaen med tre sejre i tre kampe, hvilket også glæder Johannes Hoff Thorup.

- Det er dejligt at stå med tre sejre efter sæsonens første tre kampe, og er på mange måder det rygstød, vi har brug for. Vi har også brug for det til de kommende Europa-kampe, som er vigtige for os og klubben. Det er den bedste tænkelige start, når vi udelukkende kigger på resultaterne, så det skal vi være stolte og ydmyge over, da der stadig er meget arbejde forude. Vi kan stadig blive bedre.

På torsdag skal Superliga-holdet i aktion igen, når de tager hul på den europæiske kampagne med en tur til Rumænien, hvor FCSB venter. Hoff Thorup påpeger, at holdet er klar til de europæiske udfordringer.

- Vi føler os klar til Europa, da vi har en bred og dygtig trup, som også kan hjælpe med, at vi hele tiden har friske ben på banen. Jeg synes, vi står et godt sted i forhold til de kommende kampe i Europa.

- Det bliver dejligt at spille europæiske kampe igen, og der er mange af spillerne, som ser frem til det, og det er noget, vi har drømt om. Det er også et mål for klubben, at spillerne får europæisk erfaring her, så det glæder vi os til.

Du kan købe billetter til hjemmebanekampen mod FCSB den 17. august her.