FC Nordsjælland generobrer førstepladsen efter sejr over FCM

27.08.2023 19:41

FC Nordsjælland generobrede søndag aften 3F Superligaens førsteplads, da vi hjemme i Right to Dream Park slog FC Midtjylland 3-0.

Allerede efter syv minutter slog brandvarme Marcus Ingvartsen til, da han med et velplaceret hovedstød stangede FCN i front.

Hjemmeholdet sad på spillet i første halvleg og kreerede de største chancer. Både Oliver Antman og Ibrahim Osman havde gode muligheder for at udbygge målscoringen, men det blev ved det ene mål i første halvleg.

FC Midtjylland kom bedre ud til anden halvleg og virkede mere aggressive. Men det var igen hjemmeholdet, der efter kort tid fik nettet til at blafre. Ibrahim Osman tryllede på venstrekanten og fandt en helt fri Marcus Ingvartsen centralt, som let kunne fordoble sin målscoring og gøre det til 2-0.

Herefter stod der igen FCN på det meste - og ligesom tilfældet var det i første halvleg, så var det FC Nordsjælland, der kom frem til de største chancer. Oliver Villadsen fik da også bolden i kassen efter 66 minutter, men dommer Sandi Putros dømte offside i optakten til målet.

Det gjorde han tilgengæld ikke efter 90 minutter, da Mario Dorgeles med sin første FCN-scoring kunne gøre det til slutresultatet 3-0.