Chris Sargeant: Den bedste start man kan ønske sig

26.08.2023 18:10

I sæsonens første kamp indkasserede FC Nordsjællands kvindehold 3 point imod Fortuna Hjørring.

Efter kampen var Chris Sargeant ganske forståeligt en glad mand.

- Der var perioder af kampen, hvor vi spillede rigtig godt, selvom det var ikke vores bedste kamp overordnet set. Men det var os, der styrede kampen, og jeg er meget tilfreds med spillernes indstilling og arbejde på banen. 

- De nye spillere gjorde det rigtig godt, og viste endnu engang, at de hurtigt har fundet sig til rette i vores spillestil. Karungi stod en god kamp i målet. Cudjoe og Funch spillede rigtig godt. Funch startede som 10'er og faldt så ned som 6'er, og gjorde det godt i begge roller. Mod slutningen af kampen kom Signe Antvorskov på banen. Hun er en ung spiller med et stort potentiale. Jeg er glad for, at hun fik spilletid i så spændende og intens en kamp.

I anden halvleg skiftede Chris Sargeant målskytte Emilía Ásgeirsdóttir og woman of the match Princess Marfo ud. Ind kom Clara la Cour og Alma Aagaard. Kort tid efter stod den 2 – 0. Assist af Alma Aagaard, mål af Clara la Cour.

- Vi er så velsignede at have mange stærke offensive spillere. Og formålet med udskiftningerne var at beholde den høje energi oppe foran, så vi kunne blive ved med at presse Fortune på deres banehalvdel og få lukket kampen.