Sargeant efter 0-0: Vi skulle have vundet i dag

15.04.2023 14:52

Lørdag eftermiddag tog vi imod Kolding IF i Right to Dream Park, og det blev en spændende kamp med flere store chancer.

Vi pressede på fra start og dominerede kampen i den første halve time, hvorefter kampen blev mere lige. I anden halvleg fortsatte vi med at dominere. Kolding havde et par store kontramuligheder, men Amanda Brunholt leverede nogle imponerende redninger, og blev også Woman of the Match.

Efter kampen sagde cheftræner Chris Sargeant: – Det var frustrerende. Vi dominerede det meste af kampen og var bedst på bolden. Vi kom i gode positioner, men vi manglede kvalitet og tålmodighed. Det er ærgerligt, for vi har gode offensive spillere, der kan producere chancer og mål.

– Kolding havde nogle gode kontramuligheder, fordi vi ikke var tålmodige nok og ikke sikrede os den rigtige struktur. Det kommer vi selvfølgelig til at arbejde på. Alt i alt vil jeg sige, at vi på mange måder "fortjente" sejren i dag med vores præstation, men at vi desværre ikke formåede at gribe muligheden. Det kan virke frustrerende, når man så står med et enkelt point, for jeg ved, hvilket potentiale spillerne besidder. Vi knokler videre frem mod næste weekends opgør mod FC Thy-Thisted.