U19: Sejrsstime og pokalskuffelse

27.04.2023 14:20

U19-holdet imponerede lørdag eftermiddag imod AGF på hjemmebane. Med en gennemarbejdet taktik var vi i kontrol fra første fløjt, og gæsterne havde svært ved at få et ben til jorden. Cheftræner Kasper Kurland roste drengene efter kampen. – Vi spillede rigtig godt. Vi tog styring fra start og dominerede hele kampen. AGF kom med en fembackkæde, som vi skulle åbne op. Det havde vi trænet på dagen før, og drengene gjorde det supergodt. Det var en fornøjelse.

Pokalsemifinale mod Lyngby endte i straffesparkskonkurrence

Kampen startede ikke som planlagt, og efter blot 8 minutter var værterne foran med to mål. Det var svære betingelser, og der var flere ting, Kasper Kurland skulle ændre på i pausen. – Vi lagde en ny plan, som virkede efter hensigten. Vi kunne have lavet det fulde comeback og vundet 3-2. Vi havde chancerne til det. Men det endte med straffesparkskonkurrence, hvor vi desværre brændte to, og derfor tabte.

Fokus på lørdagens kamp mod Sønderjyske

Nu er der fokus på lørdagskampen mod Sønderjyske, hvor ligaens sejrsstime forhåbentligt fortsætter. Men det bliver ikke let. Sønderjyske er et hårdtarbejdende hold, der vil forsøge at slå vores spil i stykker. Tredjepladsen er indenfor rækkevidde, og den vil holdet gøre alt for at få. – For os handler det om at bruge læringen fra Lyngby-kampen til at få sat endnu mere skub i vores angrebsspil. Banernes forhold minder meget om hinanden, hvilket udfordrer vores spil, men i uddannelsen af de unge spillere skal de selvfølgelig også prøve at spille på dårlige baner.