Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Hoff Thorup: Skal være hurtigt klar igen til torsdag

30.04.2023 20:09

Der var chancer til adskillige mål, da FC Nordsjælland søndag aften tog imod AGF i 3F Superligaens 27. spillerunde, men det endte med kun en enkelt scoring – desværre til gæsterne.

AGF's Mikael Anderson blev dermed matchvinder med sit pletskud i det 19. minut.

– Vi var for langt fra vores topniveau, men vi gjorde nok til at gøre det til en lige kamp – og også til en kamp, hvor vi skabte de chancer, der skal til, lød det fra FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup efter slutfløjtet.

– Generelt har det været meget lige kampe i det her forår, men det må man også kunne forvente i et mesterskabsspil, hvor de bedste hold møder hinanden igen. Nogle gange har det tippet til vores fordel, som det for eksempel gjorde så sent som i pokalkampen onsdag aften – og i dag tippede det så over til modstandernes fordel. Vi gør alt, hvad vi kan – hver evig eneste dag – for at få endnu flere til at tippe til vores fordel, og vi er klar over, at vi kigger ind i et kampprogram, hvor alle kampe bliver totalt lige. Derfor bliver vi også nødt til at skrue lidt op for dygtigheden i de forskellige situationer. Og så må vi i trænerteamet se på, hvordan vi kan hjælpe holdet med at sætte endnu flere og bedre situationer op.

– Der er ikke tid til at gå og bebrejde hinanden. Det ville ikke hjælpe noget, og sådan er vi heldigvis ikke. Det er en gruppe, der står sammen, og vi skal hurtigt være klar igen til torsdag aften – og så derefter til mandag.

– Det tager vi fat på i morgen. Får rullet denne her kamp ordentligt af og så påbegynde arbejdet frem mod torsdag i Parken, hvor vi har muligheden for at spille os i pokalfinalen. Vi skal ikke lade os påvirke af det, der kan opstå omkring én, og det er spillerne rigtig dygtige til. Det handler om forberedelse, klargøring og eksekvering. Og vi skal sørge for at gøre det så godt som overhovedet muligt med alle tre trin, så vi står skarpe og klar til torsdag aften.

Trods nederlaget til AGF er spændingen intakt i toppen af 3F Superligaen, hvor FCN har blot to point op til FC København på førstepladsen og ét point ned til Viborg FF på tredjepladsen.

Det næste indbyrdes Superliga-opgør mod netop FC København er allerede i næste spillerunde – helt konkret på mandag den 8. maj i Right to Dream Park med kickoff kl. 19:00.

Men allerede på torsdag tørner de to mandskaber sammen. Her er der nemlig returopgør i pokalsemifinalen i Parken – FCN vandt det første opgør 3-2 i Farum tidligere på ugen.

Billetter til begge opgør kan findes på billet.fcn.dk.