Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Hoff Thorup inden pokalkamp: Alle vil spille

04.04.2023 11:13

Cheftræner Johannes Hoff Thorup ser frem til onsdagens pokalkvartfinale mod Aarhus Fremad - og melder om en enorm sult hos alle spillere i truppen.

Sultne spillere

Onsdag aften skal FC Nordsjællands spille returkamp i Pokalturneringen, når Aarhus Fremad kommer på besøg i Right to Dream Park. 

Vi har et godt resultat med fra første kamp, der blev vundet 3-0 på udebane. Men cheftræner Johannes Hoff Thorup forsikrer om, at det gode udgangspunkt på ingen måde kommer til at blive en sovepude for spillerne. 

- Det frygter jeg overhovedet ikke, nej. Vi har at gøre med topprofesionelle spillere. Og de vil alle spille for enhver pris – uanset om der er tale om mesterskabsspillet i Parken eller en pokalkamp mod Aarhus Fremad. Så det bliver intet problem at motivere spillerne til kampen. Det kommer helt af sig selv. 

- Og så skal vi også have respekt for Aarhus Fremad. Det er et godt hold, som har vist, at de kan drille alle. Så vi skal have fuld fokus fra starten af. Der er sket mere vanvittige ting, end at sådan et resultat, som vi har, er blevet hentet.

Puslespillet om pladserne

Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Selvom der kommer til at være fuld respekt til Aarhus Fremad, så håber Cheftræneren på, at man undervejs kan give noget hvile til de spillere, der har spillet mange kampe. 

- Puslespillet ligger i, hvor meget vi kan dosere, og hvor meget vi kan spille med en stamme. Og vi er kommet frem til, at vi kommer til at stille med et ret stærkt hold. 

- Så må vi se, hvordan kampen udvikler sig, og om vi kan give en pause til nogle af de spillere, som har spillet meget på det sidste. 

Hoff Thorup håber, at kampen forløber på en måde, så man kan tillade sig at kigge lidt langsigtet.  

- Vi kan forhåbentlig også bruge kampen til at kigge lidt ind i det program, der kommer. Og se hvilke spillere, der kan give os nogle andre løsninger i de positioner, vi spiller med. Så der vil helt sikkert være en mulighed for, at nogle spillere kan vise sig mere frem, end de er vant til.  

- Men det er stadig spillere, som ikke er længere væk fra holdet, end at det allesammen er spillere, som også er i spil til Superliga-kampe. De kan jo også godt se på de holdopstillinger, vi har haft i Superligaen, at det hurtigt kan ændre sig. 






 

Jagter store oplevelser

En plads i Pokalturneringens semifinale vil være ét skridt tættere på at kunne hente en pokal hjem til Farum. Og ifølge Hoff Thorup er det netop de store oplevelser, der bliver jagtet i det her forår. 

- Lige i øjeblikket jagter vi store oplevelser. Selvom resultatet ikke gik, som vi havde håbet mod FCK i søndags, så var det stadig en fed oplevelse at kunne spille en topkamp foran et udsolgt Parken. Vi skal have alt ud af denne her sæson og være med i alle turneringer til det allersidste. Så det har kæmpe betydning for os, hvis vi spiller os videre til semifinalen, lyder det fra cheftræneren, der håber at se så mange fans som muligt på stadion onsdag aften. 

- Hele det her forår er vi sammen om alle tingene. Og det er i alle typer af kampe mod alle typer af modstandere, hvor vi skal bruge hinanden. Så det har vi også behov for onsdag – og jeg glæder mig til at se fansene på stadion.


Kampen mod Aarhus Fremad spilles onsdag den 5. april i Right to Dream Park med kampstart klokken 18:00.

Du kan købe billet til kampen her.