Landsholdsoverblik: Sådan gik det FCN-spillerne

Superliga-bolden ruller snart igen. Det betyder, at en række af vores spillere er tilbage efter at have været udtaget til deres respektive landshold. Få overblikket over, hvordan det gik her:

Danmarks U21-landshold:

Oliver Villadsen & Mads Bidstrup

Både Mads Bidstrup og Oliver Villadsen var udtaget til de to afgørende EM Play Off-kampe mod Kroatien.
Mads Bidstrup fik det sidste kvarter på banen i 1-2 nederlaget på udebane, mens Villadsen så hele kampen fra bænken. I returkampen i Vejle blev Bidstrup skiftet ind efter 65 minutter. Kampen endte med 120 minutters fodbold, som skulle afgøres i straffespark. Desværre trak Danmark det korteste strå og skal derfor ikke spille EM-slutrunde næste sommer.

23.09.2022: Kroatien – Danmark 2-1

27.09.2022: Danmark – Kroatien 2-1 (4-5 efter straffe)

Finlands A-landshold:

Oliver Antman

Oliver Antman, der normalt spiller fast for Finlands U21-landshold, var for første gang i karrieren udtaget til Finlands A-landshold. Antman var først med i truppen til kampen mod Montenegro, hvor han startede inde. Han krydrede tilliden fra træneren med en scoring og en assist i Finlands 2-0 sejr.

23.09.2022: Finland – Rumænien 1-1

26.09.2022: Montenegro – Finland 0-2

Norges U18-landshold:

Andreas Schjelderup

Andreas Schjelderup fik 50 minutter på banen i Norges 3-1 nederlag til Island, mens det blev til fuldtid i tirsdagens 4-2 nederlag til Sverige.

21.09.2022: Norge – Island 1-3

27.09.2022: Sverige – Norge 4-2

Burkina Fasos A-landshold:

Adamo Nagalo

Også Adamo Nagalo var for første gang i karrieren udtaget til Burkina Fasos A-landshold til venskabskampene mod DR Congo og Comorerne. Nagalo så til fra bænken i begge kampe.

23.09.2022: Burkina Faso – DR Congo 1-0

27.09.2022: Comorerne – Burkina Faso 2-1

Danmarks U19 landshold
Kaare Barslund og William Lykke
Kaare Barslund fik fuldtid i U19 landsholdets tre EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Georgien, Montenegro og England, mens William Lykke vogtede målet i kampene mod Montenegro og England. Det blev til to sejre og et nederlag, hvilket resulterede i en 2. plads i puljen og videre avancement til næste runde af EM-kvalifikationen, som spilles til foråret.

21.09.2022: Georgien – Danmark 1-3
24.09.2022: Danmark – Montenegro 6-1
27.09.2022: Danmark – England 2-4