Sådan gik det vores kvindeliga-spillere på landsholdet

16.11.2022 14:58

I løbet af landsholdspausen i Gjensidige Kvindeligaen har fire FC Nordsjælland-spillere være i aktion for henholdsvis A-landsholdet og U19-landsholdet. Find et overblik over, hvordan det gik, nedenfor.

Danmarks A-kvindelandshold:

Kathrine Kühl

Kathrine Kühl startede inde og fik 81 minutter på banen, da Danmarks A-landshold spillede venskabskamp mod Schweiz på Wefox Arena i Schweiz  fredag aften. Kampen endte med en 2-1 sejr til Danmark.

Tirsdag spillede Kühl 90 minutter, da Danmark på udebane tabte 2-0 til Holland.

Clara la Cour

Der var igen nogle afgørende FCN-fødder med, da det danske U19-landshold spillede to venskabskampe mod Schweiz på neutral grund i Spanien.

Jóhanna Fossdalsá scorede det afgørende mål direkte på hjørnespark i den første kamp, som endte med en 3-2 sejr til Danmark. Her spillede Emilia Asgeirsdottir også en afgørende rolle, da hun lagde op til det første mål. Clara la Cour fra vores U18-hold startede inde og spillede hele første halvleg i kampen.

Det andet opgør endte med en 2-1 sejr til Schweiz. Efter at have startet inde i den første kamp, startede alle tre på bænken, men kom ind med tyve minutter tilbage af kampen ved stillingen 2-0 til Schweiz.

1-2 Emilie Fink ('83)

Gjensidige Kvindeligaen er tilbage lørdag den 19. november - og søndag skal FC Nordsjælland en tur til Thy, når FC Thy-Thisted Q venter. Kampen spilles klokken 19 og vises på Viaplay.