Landsholdsoverblik: Sådan gik det FCN-spillerne

Superligaen er gået på pause, men der har været gang i landsholdsbolden i den seneste uge, hvor en række FC Nordsjælland-spillere har været afsted med diverse landshold.
Du kan få overblikket over, hvordan det gik her:

Finlands A-landshold:

Oliver Antman

Oliver Antman startede inde og scorede Finlands enlige mål i 1-1 kampen mod Nordmakedonien. En kamp, hvor Antman spillede 82 minutter. I finnernes anden venskabskamp mod Norge startede Antman på bænken og kom ind med ti minutter tilbage af opgøret. Den kamp endte ligeledes 1-1.

Adamo Nagalo

Adamo Nagalo fik debut for Burkina Faso, da de sidste torsdag mødte Elfenbenskysten i en venskabskamp. Nagalo spillede hele kampen, der endte 2-1 til Burkina Faso.

Mads Kristian Hansen

Wahid Faghir startede inde og scorede til 2-1, da det danske U21-landshold i sidste uge mødte Sverige i en venskabskamp. I samme kamp kom Mads Kristian Hansen på banen fra anden halvlegs start.
I søndagens venskabskamp mod Ungarn startede Mads Kristian Hansen på banen, mens Faghir fik den den sidste halve time i en kamp, der endte 3-0 til Danmark

Daniel Svensson

Daniel Svensson startede inde for det svenske U21-landshold, da de torsdag i sidste uge mødte Danmark i en venskabskamp. Kampen endte 2-2 og Svensson spillede 64 minutter.
Søndag spillede det svenske U21-landshold igen venskabskamp - denne gang mod Azerbaijan. Her fik Svensson det sidste kvarter på banen i den svenske 8-1 sejr.

Rocco Ascone

Rocco Ascone var udtaget til det franske U20-landshold, der mødte Indonesien og Japan i top venskabskampe. Desværre blev det ikke til andet end en bænkplads i begge kampe til Ascone.

William Lykke

Kaare Barslund og William Lykke spillede hele kampen for det danske U19-landshold, da de fredag vandt 3-2 over Tjekkiet. Mandag var Tjekkiet igen modstanderen og her spillede Braslund atter 90 minutter, mens William Lykke så til fra bænken i 3-1 sejren.

17.11.2022: Tjekkiet - Danmark 2-3
G. Christensen 0-1 (1'6)
A. Priske 0-2 ('39)
D. Smiga 1-2 ('66)
S. Andersen 1-3 ('69)
L. Masek 2-3 (83')

20.11.2022: Tjekkiet-Danmark 1-3
M. Vojta 1-0 ('31)