Magnus Kofod kåret til 'Årets Spiller' af Wild Tigers: Det er virkelig en kæmpe ære

20.05.2021 07:30

Inden aftenens kamp mod Randers FC modtog Magnus Kofod Andersen en buket blomster, da han netop er blevet kåret til ‘Årets Spiller’ af vores fanklub Wild Tigers.

Kofod modtog flest stemmer fra fanklubbens medlemmer, hvorfor han for første gang i sin tid som Superliga-spiller hos FCN, er blevet kåret til sæsonens bedste spiller. En stor ære for vores 8’er, som kvitterede for kåringen med den afgørende scoring til 2-1 i gårsdagens sejr over Randers FC.

– Det er jo bare mega fedt. Det er virkelig en kæmpe ære, fordi det er jo i høj grad fansene, man spiller for. Deres mening betyder utrolig meget for mig, så derfor er jeg også sindssygt glad for at modtage prisen.

– Jeg synes, vi har haft mange gode spillere i denne sæson, som sagtens også kunne være blevet kåret, men jeg er utrolig taknemlig for, at de har valgt mig, fortæller Kofod.

‘Kof’ har været en del af klubben i mange år, da han kom til klubben som blot 11-årig. Derfor har han gået i mange år som akademispiller og drømt om oplevelser som disse.

– Når man har en drøm, så sætter man sig nogle delmål hele tiden. Som ungdomsspiller var første delmål at få debut herinde, derefter skulle jeg kæmpe mig til at blive en fast starter. Og når først det var opnået, skulle jeg blive en profil.

– Jeg føler, at jeg har nået det delmål nu. Hvis man bliver kåret til årets spiller af fansene, betyder det i hvert fald, at andre også synes, at du er en vigtig brik. Og det er jeg rigtig stolt af, forklarer ‘Kof’.

Midtbanedynamoen har uden tvivl været en vigtig del af denne sæson, hvor flere rutinerede kræfter har siddet ude, og Kofod derfor har båret anførerbindet ved flere lejligheder. Hovedpersonen selv føler også, at han har udviklet sig på flere parametre:

– Jeg har nydt hvert sekund, jeg har fået lov at gå ind med holdet som anfører, men jeg synes, at vi som ungt hold har løst opgaven rigtig fint her sammen her i foråret. Jeg er virkelig stolt af vores trup.

– Personligt har det været en godkendt sæson. Jeg vil altid sige, at der er plads til forbedringer, uanset hvor god jeg har været, men jeg synes især, jeg har bygget lidt på offensivt. Jeg har fået vist, hvad jeg kan byde ind med, hvor jeg kan kreere lidt mere, end jeg har gjort førhen.

– Samtidig har jeg også bygget på mit defensive spil. Særligt i mine dueller, det her med at holde 90 minutter og stadig have energi til det sidste. Det er nogle af de ting, der har gjort mig lidt mere komplet i forhold til at udvikle mig som fodboldspiller.

Med scoringen i går er Magnus Kofod nu oppe på fire mål og fire assists i denne sæson. På mandag spiller vi sidste kamp i sæsonen på udebane mod Brøndby IF, hvor vores nummer 8 har mulighed for at levere endnu en stærk præstation.

Vi ønsker Kof et stort tillykke med prisen!