Lassos debut-drømme gik i opfyldelse: Jeg vil gøre en forskel

19.07.2021 07:30

En ny 3F Superliga-sæson byder altid på nye spændende unge spillere, og i går i Right to Dream Park var ingen undtagelse. For der fik vores 18-årige midtbanemand Lasso Coulibaly sin Superliga-debut. Vi har taget en snak med den dygtige debutant om gårsdagens allerførste superligaminutter med tigeren på brystet.

– Det føles helt fantastisk at få debut, fordi jeg har drømt om det så længe. Det var helt vildt og stemningen på stadion var fed, fortæller Lasso Coulibaly.

Med omkring 35 minutter igen af kampen i går mod Viborg FF stod Lasso klar på sidelinjen til at få debut. Fokuseret og klar. På banen leverede han flere flotte aktioner, hvilket heller ikke gik vores cheftræners næse forbi. Efter opgøret roste Flemming Pedersen nemlig debutanten for sin præstation.

– Jeg var ikke rigtig nervøs, fortæller Lasso forud for sin indskiftning og fortsætter:

– Jeg vidste bare, at det her var min mulighed. Så mest af alt prøvede jeg på at komme ind og hjælpe holdet så godt som muligt. Jeg vil gøre en forskel.

– Det betyder så meget for mig at få min debut. Alle de holdkammerater og trænere, som jeg har mødt på min rejse, har hjulpet mig til at opfylde min drøm om at spille professionel fodbold. Nu er det lykkedes, og jeg vil gerne takke dem for det.

Selvom resultatet ikke flaskede sig, som ønsket, forsøgte Lasso fortsat at glæde sig over sine allerførste superligaminutter. Efter kampen ringede han til både venner og familie for at fejre debuten. Derudover holdt han den obligatoriske tale for holdkammeraterne, som traditionen foreskriver.

– Jeg takkede holdet for deres støtte. Selvom jeg er helt ny i truppen, føler jeg, at jeg har været her meget længere, fordi de er så gode til at hjælpe mig. Jeg er virkelig blevet budt velkommen.

– Nu skal jeg bare blive ved med at kæmpe og forsøge at nærme mig startopstillingen. Det kræver, at jeg arbejder alt, hvad jeg kan og bliver ved med at udvikle mig.

– Jeg kunne godt mærke, at jeg er nødt til at spille en lille smule hurtigere, fordi det fysiske aspekt af kampen er større i superligaen. Man skal hele tiden være klar og fokuseret. Som ung spiller er det også vigtigt at lytte til de mere erfarne spillere på holdet, og det lærte jeg helt sikkert i går.

På søndag klokken 14 tager Lasso og resten af holdet imod AGF, som kommer på besøg i Right to Dream Park.