Klubsamarbejde

Hvad er FSN?

Fodbold Samarbejde Nordsjælland – Fokus på talentudvikling, samarbejde og fællesskab

Det er FC Nordsjællands vision at kæmpe for bedre fodbold. Det gør klubben bl.a. gennem Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN), der er skabt ud fra et ønske om bedre talentudvikling og udvidet samarbejde i hele region Nordsjælland.

FC Nordsjælland tager talentudvikling alvorligt og går målrettet efter at skabe de bedst tænkelige forudsætninger for alle samarbejdsklubberne. FSN er iværksat ud fra en vision om at løfte talentudviklingen i hele regionen. Den vision vil vi gerne kæmpe for i FC Nordsjælland, og derfor stiller vi vores viden og erfaring til rådighed for vores samarbejdsklubber gennem workshops for trænere og sparring omkring træningsmetoder og talentudvikling.

Det er vores mål, at de største talenter med potentiale til elitefodbold bliver inspireret og, hvis ambitionerne og lysten er der, får muligheden for at samles i FC Nordsjælland. Det sker i et nært samarbejde, hvor der tages hensyn til alle involverede parter.

FC Nordsjælland håber som følge af de tætte relationer til samarbejdsklubberne også at få ekstra opbakning til Alka Superliga-holdet. Derfor får alle ungdomsspillere i samarbejdsklubberne tilbudt et gratis sæsonkort til vores kampe i Right to Dream Park. Det giver FSN-klubberne en unik mulighed for at følge FC Nordsjælland i kampen for bedre fodbold.

FCN Træner Workshops

FCN afholder årligt fire FCN Træner Workshops i Farum for trænerne i FSN-klubberne. Her præsenteres specifikke træningstemaer, der alle er systematisk og teoretisk opbygget, og med efterfølgende konkrete øvelser, som FSN-trænerne kan bruge i deres daglige træning hjemme i klubberne. FCN benytter gerne U9-U15 spillere fra FSN-klubberne.
Kontakt os venligst, hvis din klub eller dit hold er interesseret i at få en fantastisk fodboldoplevelse og komme på listen over spillere, som FCN kan benytte til FCN Træner Workshops. FCN orienterer kontaktpersonerne i FSN-klubberne om de konkrete datoer for workshops, ligesom datoerne bliver annonceret på fcn.dk. Husk tilmelding til FSN.

FCN Træneruddannelse

FCN afholder årligt en FCN Træneruddannelse, der henvender sig til alle de trænere, der ønsker at optimere deres kompetencer og derigennem udvikle deres spillere gennem den daglige træning.

FCN Træneruddannelsen giver et aldersrelateret fokus, teori samt konkrete øvelser på specifikke temaer, som trænerne kan tage med hjem i sin klub og gøre til en del af træningen.

Uddannelsen henvender sig primært til alle trænere og byder på højt kvalificerede undervisere fra FC Nordsjælland.

FCN benytter også i den forbindelse gerne U9-U15 spillere fra FSN-klubberne. Kontakt os venligst, hvis din klub eller dit hold er interesseret i at komme på listen over spillere, som FCN kan benytte til FCN Træneruddannelse.

Næste FCN Træneruddannelse har opstart i marts 2018. Tilmelding starter 1. december 2017. (se mere her på fcn.dk)

FCN inspirationstræninger i egen klub af en FCN træner

FCN tilbyder henover sæsonen et antal inspirationstræninger i FSN-klubberne. FCN arbejder til disse træninger med i forvejen fastlagte træningstemaer, som præsenteres i FSN-klubberne. Er din klub interesseret, så kontakt FSN, hør nærmere og bliv skrevet op til en FCN-træning i din klub.

Specifiktræning i Right to Dream Park

FCN afholder tirsdag og torsdag specifiktræning i Right to Dream Park fra kl. 15.00-16.30 (se nærmere beskrivelse under specifiktræning)

Deltagelse som træner i specifiktræningen i Right to Dream Park

FCN tilbyder engagerede trænere i FSN-klubberne at overvære en træning, høre nærmere om ideerne bag konceptet eller på sigt blive en del af FCN specifik trænerteamet. Kontakt venligst FSN for nærmere information.

FSN Cup

FC Nordsjælland er vært, når årets traditionsrige FSN Cup bliver afholdt.

FSN adgang til Right to Dream Park

Information om adgang i Right to Dream Park for vores FSN klubber:

Du skal oprette dig på billet.fcn.dk, – dette gælder både ungdomsspillere og træner/leder

Der er oprettet to valg muligheder, som giver følgende fordele:

FSN – DKK 100,-/sæson 

  • Adgang til Superliga kampe i RtD Park, – mulige restriktioner til SL kampe mod Brøndby, FCK og Europa kampe

FSN+ – DKK 300,-/sæson 

  • Adgang til Superliga kampe i RtD Park, – på D- eller C-tribunen
  • 15% rabat i FCN Shoppen, – på ikke allerede nedsatte varer
  • Efter 10 besøg i RtD Park, kan der hentes en FSN+ gave i FCN Shoppen
  • Deltage i månedlige konkurrencer

Matchday Training i Right to Dream Park ifm. Superliga-hjemmekamp

FSN laver i forbindelse med kampene i Superligaen Matchday Training i Right to Dream Park. For yderligere information kontakt Tobias Sommer på ts@fcn.dk.

Få besøg af Timba for de yngste eller til arrangementer og events

FC Nordsjællands maskot Timba, som udover at være på stadion til alle Superligakampene, tager også rundt til samarbejdsklubberne, til autografskrivning, straffekonkurrencer og meget mere. Kontakt en FSN-ansvarlig for nærmere info.

Superliga-spillere skriver autografer el. andet til arrangementer og events

Er jeres klub interesseret i at få besøg af en eller flere Superligaspillere til jeres fodboldskole, generelle arrangementer, så kan I ansøge om dette ved at kontakte en FSN-ansvarlig og få nærmere info.

Medlemsklubber

Fodbold Samarbejde Nordsjælland er navnet på det store fodboldnetværk, der med FC Nordsjælland som koordinator samarbejder på en række punkter til fælles glæde.

FC Nordsjælland er fodboldfællesskabets flagskib i Superligaen for hele den nordsjællandske region, men de enkelte samarbejdsklubber samarbejder også internt via den tætte kontakt til FC Nordsjælland.

Ved at klikke her, kan du få et overblik over de forskellige medlemsklubber, og hvordan du får kontakt til medlemsklubbernes hjemmesider.