Bliv samarbejdsklub

Det er FC Nordsjællands vision at kæmpe for bedre fodbold. Det gør klubben bl.a. gennem vores Klubsamarbejde, der er skabt ud fra et ønske om bedre talentudvikling og udvidet samarbejde i hele region Nordsjælland, for både drenge og piger.

FC Nordsjælland tager talentudvikling alvorligt og går målrettet efter at skabe de bedst tænkelige forudsætninger for alle samarbejdsklubberne.

Klubsamarbejdet er iværksat ud fra en vision om at løfte talentudviklingen i hele regionen. Den vision vil vi gerne kæmpe for i FC Nordsjælland, og derfor stiller vi vores viden og erfaring til rådighed for vores samarbejdsklubber gennem workshops for trænere og sparring omkring træningsmetoder og talentudvikling.

Det er vores mål, at de største talenter med potentiale til elitefodbold bliver inspireret og, hvis ambitionerne og lysten er der, får muligheden for at samles i FC Nordsjælland. Det sker i et nært samarbejde, hvor der tages hensyn til alle involverede parter.

FC Nordsjælland håber, som følge af de tætte relationer til samarbejdsklubberne, også at få ekstra opbakning til Superliga- og Kvindeliga-holdet. Derfor får alle samarbejdsklubberne gratis billetter til vores kampe i Right to Dream Park.

Kontakt

Christian Winther Borup

Leder af FCN Klubsamarbejde / Head of Partner Clubs