Social ansvarlighed

Velgørenhed

Nordsjællands Hospitals børneafdeling har en helt speciel plads i vores hjerter. Vores spillere besøger børnene på hospitalet regelmæssigt og gør alt for at give dem uforglemmelige dage. FCN donerer også penge, som bliver brugt til at forbedre faciliteter.  FCN er også stolt af at være involveret i andre velgørenheds aktiviteter.

Socialt ansvar

I FCN ønsker vi at spille en aktiv rolle i det lokale samfund og den nordsjællandske region. FCN bruger sin position og indflydelse til at sætte fokus på børnene og deres velfærd med fokus på at opmuntre og stimulere børnene til at involvere sig i sunde aktiviteter igennem sport. Vores spillere besøger skoler regelmæssigt og deltager også i events som ambassadører for klubben.

Fodbold ansvar

I FC Nordsjælland er vi meget beviste om det store ansvar, klubben har i området og går aktivt ind for at hjælpe lokale klubber og ungdomsspillere over hele Nordsjælland med at udvikle fodboldfærdigheder, lære at nyde spillet og få spændende oplevelser. Vi elsker fodbold og er meget opsatte på at dele vores viden med spillere og trænere. Fodbold Samarbejde Nordsjælland er styret af FC Nordsjælland og består af over 40 klubber fordelt over hele det nordsjællandske område. FCN har også sit eget ungdoms Fodbold Akademi.