SLO

Kort sagt er SLO’erne talerør og repræsentanter for fans og tilhængere af FCN. Så har du et input, en ide eller andet, du vil dele med dem og os i klubben, så tag endelig kontakt til SLO’erne enten på stadion, når du løber ind i dem, eller via mail.

 

slo5-03Lissen Dræby, 48 år, bor i Hillerød

– Jeg begyndte for ca. to år siden at komme i FCN med min yngste søn Lukas på 12 år. Vi kommer primært til hjemmekampene, og når FCN spiller på udebane tæt på. Senest var vi med, da holdet spillede mod oprykkerne fra Lyngby, og det var en rigtig hyggelig oplevelse at stå på udebanetribunen på en varm sommeraften med rigtig god stemning omkring os. Jeg sidder som regel på D tribunen, når der er kampe i Right To Dream Park.
– Når det ikke handler om fodbold er jeg ansat i et lille medicinalfirma, hvor alle har flere hatte på, for at få løst opgaverne. Jeg er uddannet engelsk korrespondent.

slo3-03Tine Andersen, 36 år, bor i Ramløse – Mail: tulle1211@gmail.com

– Jeg bor i Ramløse med min fodboldtosse af en dreng på snart 11 år. Min første oplevelse med FCN var i 2013 hvor vi var inde og se “sølvkampen”, her havde jeg mere travlt med at se på fansene end at se selve kampen, for hold da op en stemning, der var denne dag. Den skal vi have tilbage i Right To Dream Park.
– Efter den oplevelse blev min dreng medlem af Tigerklubben, og jeg fyldte regelmæssigt bilen med drenge og kørte til kamp. Dette er så blevet til, at vi stort set er af sted til hver hjemmebanekamp og enkelte udebanekampe.
– Jeg føler mig altid 100% tryg ved at lade drengene stå med Wild Tigers og heppe og skabe stemning. Som mor er FCN et fantastisk sted at komme med sin søn og se hvor stolt og glad, han bliver for lidt opmærksomhed fra spillerne.

 

slo2-03Michael Hannberg, 61 år, bor i Hundested – Mail: mhann@hillerod.dk

– Til daglig er jeg leder af et dag- og døgntilbud i Nødebo for voksne udviklingshæmmede under Hillerød kommune, og jeg bor i Hundested sammen med min kone Helle. Jeg har fulgt FCN, siden vores yngste søn Kristoffer spillede ungdomsfodbold i FCN og har haft sæsonkort siden 2004.
– Jeg har haft mange store oplevelser gennem årene med FCN, og flere er forhåbentlig på vej. Hvis jeg skal nævne nogle stykker her, er det selvfølgelig DM-titlen og de to pokal mesterskaber, men ikke mindst CL turene til Torino og London for at se FCN spille på den STORE scene mod Juventus og Chelsea har været kæmpe oplevelser.
– Som kommende SLO’er vil jeg blandt andet arbejde for, at der bliver flere FCN-tilhængere, der har lyst til at ”varme op” til kampene på hjemmebane, og tilsvarende ”nedtakt” i vores FANBAR BITE. Jeg har savnet noget af den stemning jeg altid oplever, når jeg har set Premier League fodbold enten i London, Manchester eller Liverpool.

 

slo1-03Jan Kjønstad , 51 år, bor i Birkerød – Mail: jk@wt.dk

– Jeg startede på A-tribunen i 2009/2010 sæsonen, men efter et par år fik jeg lyst til at medvirke til at skabe endnu mere stemning og skiftede de bløde sæder ud med en ståplads på D og Red Zone, hvor jeg har været lige siden.
Jeg er næstformand i Wild Tigers, og mine mærkesager i fanklubben er udebaneture, at udvikle fanklubben og de tilbud, vi har til vores medlemmer, og at tiltrække nye medlemmer.
– Mit hjerte banker for FCN i medgang og modgang, og jeg ser stort set alle kampene hjemme og så mange som muligt ude. Jeg er stolt over, at vi har en Superligaklub i Nordsjælland, og at vi har en klub, hvor man kan komme helt tæt på spillere og trænere.