Sæsonkort & abonnement

Der er nu åbnet op for salg og fornyelse af sæsonkort til den kommende sæson på https://billet.fcn.dk

I videoen HER beskrives det hvordan fornyelsen gøres korrekt.

Har du brug for yderligere hjælp kan du kontakte kundeservice@fcn.dk, eller møde op i FCN Experience torsdag den 3/9, torsdag den 10/9 & torsdag den 17/9 fra kl. 16:00 – kl. 19:00 for at få hjælp til fornyelse.

Det er muligt at forny dit sæsonkort til din faste plads, eller til et andet sæde, så længe dét sæde ikke er reserveret til en anden sæsonkortholder. Ligeledes gælder det for salg af nye sæsonkort, at de reserverede pladser ikke er tilgængelige. Reserverede pladser vil være fremhævet med et grønt omrids på stadionoversigten.

Fornyelsesperioden slutter mandag den 21. september kl. 12:00, hvorefter alle sæder der ikke er blevet fornyet eller reserveret, blive frigivet.

Hvis du har sæsonkort på abonnement, skal du ikke foretage dig noget – betalingen fortsætter og din plads er sikret.

Gentegningsrabat:

Som sæsonkortholder får du automatisk 10% gentegningsrabat hvis du fornyer dit sæsonkort inden mandag den 21. september kl. 12:00, hvorefter vi åbner for generelt salg af sæsonkort og abonnementer.

 

Priser:

 

Fordele som sæsonkortholder & abonnent:

..at gå til fodbold under Covid-19:

Sæsonkort vil fortsat blive solgt med faste pladser, som vi plejer. Dette gør vi for at være klar, til når vi engang kan gå til fodbold igen under normale omstændigheder.

Men så længe kampene stadig skal afvikles med Covid-19 restriktioner, skal alle sæsonkortholdere og abonnenter fortsat hente en billet til kampene på https://billet.fcn.dk
Det er derfor ikke muligt at få adgang til kampene med det fysiske kort – kun med den tildelte billet.

 

Betingelser for abonnement:

Med sæsonkort på abonnement betaler du et fast beløb hver måned. Ved køb af abonnement er der en bindingsperiode på 6 måneder. Opsigelseperioden for abonnement er løbende måned + én måned. Opsigelse skal ske til kundeservice@fcn.dk