Sæsonkort & abonnement

ALT DU SKAL VIDE INDEN KØB ELLER FORNYELSE AF SÆSONKORT & ABONNEMENT:

Alle nuværende sæsonkortholdere får 10% rabat ved fornyelse af sæsonkortet med engangsbeløb for hele sæsonen, frem til 31. juli kl. 12:00. Rabatten bliver automatisk fratrukket beløbet når du har valgt din plads og indtastet din e-mailadresse. Din plads er ligeledes reserveret til dig frem til 31. juli kl. 12:00, hvorefter alle pladser frigives.

Ønsker du at konvertere dit sæsonkort til abonnement, får du de første to måneder gratis ved brug af koden ’FCN2ABO’ hvis du bestiller inden 31. juli kl. 12:00.

Jeg har allerede et abonnement – skal jeg foretage mig noget?

Hvis du har et abonnement til A-Tribunen (tidl. Profil Optik Tribunen) eller Unisport Tribunen skal du ikke foretage dig noget. Din plads er sikret og din betaling fortsætter som før.

Har du et abonnement til KASA Tribunen (tidl. JH Container Tribunen), skal du derimod ind forbi billet.fcn.dk og enten vælge en fast plads, eller vælge kort til det unummererede ståafsnit i sektion D3. Dette skal kun gøres denne ene gang, men er nødvendigt at få gjort inden sæsonstart, da pladserne på tribunen ikke længere er unummererede. Du kan læse mere om det nye setup på KASA Tribunen samt de andre afsnit længere nede.

Jeg betalte fuldt beløb for mit sæsonkort sidste sæson, men vil gerne over på abonnementsløsningen nu. Hvad gør jeg?

billet.fcn.dk vil du kunne se to forskellige bannere på forsiden: ’SÆSONKORT 2021/22’ og ’ABONNEMENT’. Når du er logget ind, skal du vælge banneret ’ABONNEMENT’, hvorefter en boks dukker op på skærmen. I boksen vil oplysningerne om din plads komme frem, og til højre for disse vil du kunne se et symbol af en indkøbskurv. Klikker du på denne vil din plads blive reserveret til dig, og blive lagt i kurven. Herfra skal du fortsætte igennem trinene til betaling.

VIDEO-GUIDE TIL FORNYELSE AF SÆSONKORT PÅ SAMME PLADS (LANGSIDEN)

VIDEO-GUIDE TIL FORNYELSE AF SÆSONKORT MED TILGODEHAVENDE

VIDEO-GUIDE TIL KONVERTERING FRA SÆSONKORT TIL ABONNEMENT

VIDEO-GUIDE TIL VALG AF FAST PLADS PÅ KASA TRIBUNEN

Stemningsafsnittet med ståpladser:

Det er her, du skal stå, hvis du elsker at synge, heppe, hoppe og juble. Stemningstribunen er nemlig holdets 12. mand, som støtter gennem stående og verbal opbakning. De fleste på denne tribune er trofaste sæsonkortholdere ledt an af vores fanklub Wild Tigers samt fansene fra Red Zone, som har støttet klubben igennem flere år. Derfor er der også et stærkt socialt sammenhold mellem fansene, som gerne mødes inden kampstart.

Stemningsafsnittet med ståpladser er placeret bag det ene mål på KASA Tribunen i sektion D3. 

Stemningsafsnittet med faste siddepladser:

Er du til stemning og fest, men samtidig også gerne vil være sikret en fast siddeplads til alle hjemmekampe, så er det her afsnittet for dig! Som noget nyt har vi, efter god dialog med de stemningsskabende fans, til denne sæson valgt at gøre KASA Tribunen (D) til faste pladser. Så kan du selv vælge, om du vil sidde helt tæt på ståafsnittet og tage aktiv del i stemningen, eller om du vil lidt længere ud på fløjen.

Stemningsafsnittet med faste siddepladser er placeret bag det ene mål på KASA Tribunen (D), hvor sektionerne D2 & D4 er tættest på ståafsnittet, og D1 samt D5 er de yderste sektioner. 

Familieafsnittet:

Skal I på stadion som familie med lidt mindre børn, og ønsker I at sidde og nyde kampen lidt på afstand fra stemningsafsnittet, så er familieafsnittet på A-Tribunen lige noget for jer!
Afsnittet er placeret på langsiden i sektionerne A0 & A1, og her vil I både have godt udsyn til det der sker på banen, samt være tætte nok på stemningsafsnittet til at kunne nyde atmosfæren og selv tage del i den. 

Øvrige afsnit:

I sektionerne A4 & A5 på A-Tribunen får du godt udsyn til holdets præstationer på banen, og du kommer i selskab med en stor del af vores loyale sæsonkortholdere, der har været at finde på lægterne i mange år. Her vil der helt sikkert være en god historie gemt hos sidemanden – og der er altid plads til at ytre sig højlydt i løbet af kampen.

På Unisport Tribunen (C) i sektionerne C4 og C5 vil det ligeledes være muligt at forny eller erhverve sig en plads. Dog håber vi naturligvis at kunne samle så mange af jer som muligt i de samme sektioner, så overvej endelig om en af ovenstående sektioner er noget for dig.

Husk du altid kan række ud til kundeservice@fcn.dk hvis du har spørgsmål.

PRISER:

FORDELE: