Sæsonkort

Med sæsonkort er du garanteret en fast plads på stadion, når du skal se fodbold på Danmarks bedste Familiestadion. Som sæsonkortindehaver i FC Nordsjælland i sæsonen 2017/2018 får du følgende fordele:

  • Plads til alle hjemmekampe i ALKA Superliga og Pokalturneringen.
  • En udebanetur i løbet af året.
  • Invitation til specielle sæsonkortarrangementer.
  • 10 % rabat i FCN shoppen.
  • Særlige tilbud fra FCN shoppen.
  • Mulighed for at videregive dit sæsonkort elektronisk, hvis du ikke kan deltage til en kamp.I Right to Dream Park har vi faste sæsonkortpladser til udvalgte afsnit på A og C tribunen. Du kan vælge at købe din faste plads på disse afsnit, men du har også mulighed for at købe en unummereret plads til D tribunen.Dette kan være en fordel, hvis du går til fodbold med forskellige venner, eller hvis du nogle gange har en ledsager med Ungdomskort med, så har du mulighed for at se kampen sammen med dem.
  • Er du sæsonkortholder, og modtager du ikke mails fra os, kan du sende en mail til mbn@fcn.dk med navn og siddeplads samt mailadresse, og du vil blive tilføjet på vores mailingliste.Halvårssæsonkort  FC Nordsjælland giver nu de trofaste fans en mulighed for at købe et halvårs sæsonkort til en skarp pris. FCN har oplevet en stigende opbakning igennem 2017, hvor fansene har set Superliga-holdet bombe mål ind, som det mest scorende mandskab i hele kalenderåret.Priserne vil stige jo længere hen på sæsonen vi kommer, og det betyder derfor at de fans, som ønsker at støtte holdet tidligt altså vil få et billigere halvårs sæsonkort.Der vil være 3 faser, og for hver fase vil priserne altså stige. Men FCN er en familie klub og priserne vil være de samme for børn ligegyldigt hvilken tribune man ønsker at købe til.