Foto: Gonzales Foto

Billetter

BILLETPRISER:

  D-TRIBUNEN LANGSIDE C3 NEDRE UDEHOLD
VOKSEN 110 140 150 110
BARN (8-15 ÅR)* 50 70 75 50

+ 20,- gebyr ved køb i billethus på kampdagen.

*Børn under 8 år har gratis adgang til kampene i Right to Dream Park i følgeskab med en voksen, der har sæsonkort eller billet. Dog under den forudsætning at barnet ikke optager en ekstra plads. 

KØB DIN BILLET HER

STADIONOVERSIGT:

 

 

KØRESTOLSBRUGERE:
Er du kørestolsbruger bedes du benytte indgang 4. Der er kørestolspladser i tunellen midt på C-Tribunen. Er du kørestolsbruger, køber du en normal billet, der vil give adgang for dig + én ledsager, mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

PARKERING:
Klik på oversigten HER for at se parkeringsmulighederne ved Right to Dream Park.

OMBYTNINGSBILLETTER:
Ombytning af DBU-kort, Divisionskort eller lignende, kan gøres i dagene op til kampen ved henvendelse til mbn@fcn.dk, eller på selve kampdagen i billethus 1.
Der tages forbehold for eventuelt udsolgte afsnit.

TIGERKLUBBEN:
Er du en del af Tigerklubben, skal du hente en billet til kampe i Right to Dream Park via din billetbank. Se HER hvordan.

FSN:
Spiller du i en af vores samarbejdsklubber har du mulighed for at købe enten et FSN eller FSN+ medlemskab. Dette giver dig adgang til en billetbank, hvor du til hver kamp vil kunne hente én billet per medlemskab. Information om medlemskaberne samt købsmuligheder findes på billet.fcn.dk.

Se HER hvordan du efterfølgende kan hente din billet. Vi gør opmærksom på, at du manuelt bliver oprettet i billetbanken, og der kan derfor gå op til 24 timer før du har adgang til billetter. Sørg derfor for at være i god tid hvis du gerne vil ind og se kampe i Right to Dream Park.

FARUM BOLDKLUB:
Er du medlem i Farum Boldklub har du mulighed for at tilmelde dig deres billetbank. Dette gøres på billet.fcn.dk under banneret ’FARUM BOLDKLUB’.
Se HER hvordan du efterfølgende kan hente din billet.

Vi gør opmærksom på, at du manuelt bliver oprettet i billetbanken, og der kan derfor gå op til 24 timer før du har adgang til billetter. Sørg derfor for at være i god tid hvis du gerne vil ind og se kampe i Right to Dream Park.

SPONSORBILLETTER:
Se hvordan du henter dine sponsorbilletter HER.
Ved udfordringer med login, bedes henvendelse sendes til Maria Ydesen på my@fcn.dk

HANDELSBETINGELSER:
Læs vores handelsbetingelser vedrørende billetkøb HER.