FCN Specifiktræning

Specifiktræningen er et træningstilbud som, FC Nordsjælland tilbyder til de dygtigste og mest læringsparate spillere, primært i det nordsjællandske område, men øvrige spillere er også velkomne.

Specifiktræningen har i en længere årrække samlet de bedste spillere i det nordsjællandske område. Formålet med specifiktræningen er at skabe et fodboldmiljø med det absolut højeste niveau. Dette gør vi ved at have et højtuddannede trænerkorps, en god normering på trænersiden, være innovative i vores tankegang, samt stille de bedst mulige materielle forhold til rådighed.

Specifiktræningen skal ses som et ekstra tilbud til de dygtigste spillere. Der er i specifiktræningen mulighed for at træne med andre af de dygtigste spillere i regionen, samt mulighed for at gå mere i dybden med detaljer. Specifiktræningen skal ses som et supplement til træningen i spillerens moderklub og dermed som en ekstra mulighed for at dygtiggøre sig i trygge rammer.

Målet med specifiktræningen

Vores mål med specifiktræningen er helt enkelt at skabe endnu dygtigere fodboldspillere. Vi tror på, at de dygtigste spillere har behov for at blive stimuleret endnu mere og blive matchet på deres eget niveau i en tidlig alder. Ved at træne mere i en tidlig alder, kan spillerne tilegne sig gode vaner og dermed skabe fundamentet for at blive elite-spillere på den lange bane.

FC Nordsjælland har et mål om at give de unge talenter chancen på Superliga-holdet. Dette mål bliver lettere at indfri, hvis de største talenter modtager meget og god træning i en tidlig alder. FC Nordsjælland arbejder ud fra en meget klar strategi, som starter i specifiktræningen og ender på 3F Superligaen. Gennem mange års erfaring ved vi, hvilke redskaber spillerne skal tilegne sig ift. deres udviklingstrin. Vi har eksperter tilknyttet inden for de forskellige fodboldmæssige områder, og vi gør meget ud af, at vores eksperter deler deres viden med vores trænergruppe, så vi har en klar rød tråd igennem Specifik, Akademi og Superliga-holdet.