Storsejr i Future Cup

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

En fin præstation rundede tidligere i dag dette kalenderår år af i Future Cup-regi, da vi hjemme i Right to Dream Park slog AaB med 5-1. 

Igen i dag var AaB på besøg i Right to Dream Park. Denne gang i Future Cup, hvor vi igen sejrede med 5-1 efter at have gået til pause ved stillingen 1-1. 

Efter kampen var assistenttræner, Casper Røjkjær, fint tilfreds med, hvad han så fra spillerne i dag:

– Jeg synes, at kampen på mange måder ligner den kamp, vi så i går. Ikke kun på cifrene, men også på spillet. 

– Vi scorede nogle fine mål fra både individuel klasse og godt samspil, hvor vi satte hinanden godt op, hvilket selvfølgelig var fedt at se.

– Specielt første halvleg lignede kampen i går, da vi havde svært ved bryde AaB op. Men som kampen skred frem, kunne vi også se, at det var svært for AaB at holde deres struktur. I og med at de skulle frem og jagte, da vi kom foran, blev de mere åbne i holdet.

– Jeg synes, spiller var dygtige til at bruge hinanden og spille chancerne store. Derfor føler jeg heller ikke, at fem mål var et mål for meget.

– Hvis jeg skal sætte et lille hak ved noget, så vil jeg sige, at vi ikke må give så mange nemme chancer væk, som vi gjorde. 

– Men det var fedt at se et hold, som arbejdede sammen. Der bliver jo blandet en del imellem Superliga og U19 i disse Future Cup-kampe, så derfor var det godt at se, at vi spillede som et hold derude. Når man gør dét, så kommer den individuelle spiller også til at shine endnu mere, afslutter Røjkjær. 

Kampfakta:

FCN – AaB

1-0 (‘34): Leo Walta

1-1 (‘49): Kasper Høgh

2-1 (‘55): Conrad Harder

3-1 (‘57): Maksim Stjopin

4-1 (‘79): Conrad Harder

5-1 (‘84): Sindre Walle

Du kan højdepunkter fra kampen på vores YouTube-kanal