Snævert nederlag til stærkt OB-hold i dagens træningskamp

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Det blev til en nederlag på 2-1, da vi tidligere onsdag spillede træningskamp mod OB. På trods af nederlaget er assistenttræner Johannes Hoff Thorup fint tilfreds med indsatsen.

3F Superligaen er på pause, men spillerne er ikke gået på juleferie endnu. Onsdag eftermiddag spillede de venskabskamp i Right to Dream Park mod et OB-hold med flere profiler med fra start.

Og selvom det blev til et spinkelt 2-1 nederlag, så var assistenttræner Johannes Hoff Thorup ok tilfreds med den indsats, han så fra sit hold i dag.

– Jeg synes egentlig, at det var fornuftigt nok. OB kommer heldigvis med et rigtig stærkt hold, og vi får spillet med nogle af de spillere, der måske ikke har fået så mange minutter for os i Superligaen. Så de bliver matchet på et rigtig højt niveau. Så det var godt at få set dem i en kamp med højt tempo og højt niveau. Det er vigtigt, når vi skal kigge frem mod foråret

– Vi mangler måske lige den sidste opmærksomhed i nogle situationer – især uden bold. Og det er jo også noget af det, som de næste i rækken af spillere skal lære. En gang imellem skal man også overmatches lidt på nogle området, for at udvikle sig. Og det blev vi på nogle punkter i dag.

– Samtidig spillede vi også rigtig godt med på andre områder. Jeg er egentlig fint tilfreds med vores spil med bolden. Vi var i den grad i stand til at give OB nogle udfordringer og lavede chancer til noget mere end et mål. Så hvis jeg skal konkludere noget overordnet, er jeg egentlig fint tilfreds, afslutter Hoff Thorup.

Kampfakta:
FCN – OB
0-1 (‘6): Jakob Breum
0-2 (‘38): Mads Frøkjær
2-1 (‘83): Maksim Stjopin

Du kan se højdepunkter fra kampen HER.