Sargeant inden afgørende kampe: Vi har stor tro på, at vi kan vinde

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjælland står over for to vigtige kampe inden Gjensidige Kvindeligaen går på juleferie. Men cheftræner Chris Sargeant ryster ikke på hånden og er sikker på, at taktikken nok skal sikre de resultater, der er brug for.

Mens VM buldrer derudaf og Superligaen for længst har spillet færdig for i år, er Gjensidige Kvindeligaen stadig i gang.

FC Nordsjælland har to altafgørende kampe tilbage mod henholdsvis Kolding og AGF. To kampe, der helst skal resultere i point til FC Nordsjælland.
Og selvom resultaterne ikke er gået FC Nordsjællands vej på det seneste, så ryster cheftræner Chris Sargeant ikke på hånden.

– Det er let at sige, at man pludselig skal ændre en hel masse, fordi det ikke lige har spillet i et par kampe. Men man skal også kigge dybere. Jeg har set en masse udvikling ift. den måde, vi gerne vil spille på, fra vores spillere. Og vi har før vist, at hvis det lykkes for os at spille, som vi vil, så ser det rigtig godt ud.

– Derfor har og vil jeg ikke gøre noget anderledes i optakten til de to kampe, der er tilbage i år. Vi ved selvfølgelig godt, at de er vigtige. Det ved jeg og det ved spillerne. Men det er også vigtigt ikke at lægge et for tungt pres ned over dem. For det kan tynge dem. Min opgave er at få dem til at spille så frit og fokuseret som muligt.

Chris Sargeant anerkender dog, at de to sidste kampe mod Kolding og AGF er enormt vigtige for FC Nordsjælland.

– Vi ved selvfølgelig godt, at vi står over for to vigtige kampe. Vi betragter dem begge som to finaler og jeg har en stor tiltro til, at spillerne kan gå ind og levere det, der kræves for at vinde. Jeg ved, at vi har en trup med et super stort potentiale. Og de har før vist, hvad de er i stand til. Det skal de nok også gøre på lørdag og til den sidste kamp mod AGF.

Stadig positive spillere
Anfører Jessica Davis er ligeledes overbevist om, at det ikke nytter noget at ændre på spillestilen inden årets to sidste kampe.

– Det ville være en panikløsning pludselig at ændre på den måde, vi spiller på. Vi er jo det samme hold og vi spiller den måde, som vi tror på vil skabe de bedste resultater. Vi har vist før, at vi kan spille rigtig godt og det er jeg helt overbevist om, at vi også vil gøre på lørdag.

Davis fortæller desuden, at der stadig er meget positivitet i truppen og humøret til træning fejler intet.

– Man kan ikke mærke nogen forskel i truppen. Der er stadig stor positivitet og en tro på tingene. For at være ærlig har jeg ikke set på tabellen i nogle uger. Selvfølgelig ved jeg, hvor vi ligger, men jeg og resten af holdet fokuserer hundrede procent på den kamp, der ligger på lørdag. Det nytter ikke noget at bekymre os om andet. Fokus skal være på kampen mod Kolding, og det er den. Så kan vi have fokus på sidste kamp mod AGF efterfølgende, lyder det fra anføreren.

Til slut kommer Davis med en opfordring til FC Nordsjællands fans.

– Jeg håber at se så mange mennesker på stadion som muligt. Vi har brug for al den støtte, vi kan få og vi lover at give alt, hvad vi har i os.

Årets næstsidste kamp i Gjensidige Kvindeliga spilles på lørdag klokken 13, når Kolding IF kommer på besøg i Right to Dream Park.
Du kan sikre dig en billet til kampen her.