Nagalo om 50 kampe med tigeren på brystet: Jeg er meget stolt

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Torsdag aften rundede Adamo Nagalo en flot milepæl, da han spillede sin kamp nummer 50 for klubben. Milepælen blev fejret med en sejr i Aarhus og videre avancement i Pokalen. 

Den 12. marts 2021 med tre minutter tilbage af rivalopgøret mod Lyngby BK fik 18-årige Adamo Nagalo debut for FC Nordsjælland. Og nu, her cirka 1,5 år senere, har vores midterforsvar rundet 50 kampe med tigeren på brystet.

– Jeg er selvfølgelig meget glad. Som ung spiller kan det nogle gange være svært at opnå en milepæl som denne, så at jeg nu har spillet 50 kampe for klubben, betyder meget for mig, fortæller Nagalo og fortsætter:

– Rejsen frem mod i dag har været lang, så jeg er stolt af det, jeg har opnået indtil videre, men nu handler det om at blive ved med at bygge på og udvikle mig.

– De momenter, som jeg kigger tilbage på med ekstra stolthed, er min første plads i start-11 mod AGF, hvor vi vandt 2-0, og mit mål på hjemmebane mod FCK. Det var begge store momenter for mig og noget, jeg vil tænke tilbage på i lang tid.

– Jeg vil gerne takke alle, som har hjulpet mig på denne rejse. Jeg har mødt og arbejdet sammen med rigtig mange fantastiske mennesker, som alle har gjort en forskel for mig.

Vores nummer 39 var torsdag tilbage på banen efter karantæne og derfor var kampen ekstra vigtig for ham:

– Det er altid frustrerende ikke at kunne hjælpe holdkammeraterne på banen, så det har selvfølgelig været svært at sidde udenfor.

– Derfor var jeg også ekstra motiveret op til kampen. Jeg ville ud at bevise, at holdkammeraterne kan stole på mig og mit spil. Derfor var jeg også glad efter kampen, da jeg synes, at jeg spillede en fin kamp og selvfølgelig også fik en assist til Dios mål.

– Nu handler det bare for os alle om, at vi skal slutte godt af på søndag mod AaB.

Stort tillykke med den flotte milepæl, ‘Ada’!