Mads Davidsen bliver Group Head of Football i Right to Dream

Kategorier

Right to Dream, som ejer FC Nordsjælland, udvider i flere dele af verden. Derfor er Mads Davidsen nu hentet ind i en rolle, som skal sikre strategisk sammenhæng på tværs af Right to Dream-organisationen.

Right to Dream blev grundlagt med akademiet i Ghana. Arbejdet med at etablere et akademi i Egypten er godt i gang, og der kigges også imod USA.

Med andre ord vokser både ambitionen og organisationen, og derfor hentes danske Mads Davidsen ind i en rolle som Group Head of Football, som skal sikre fodboldstrategisk udvikling og sammenhæng på tværs af Right to Dream-organisationen.

– Jeg er meget stolt af – og glæder mig til – at tage hul på dette nye kapitel af mit liv i Right to Dream. Jeg er stor tilhænger af måden, de arbejder på, og det var en vigtig faktor for mig, at jeg kan blive en del af en purpose-drevet, high performance organisation. Jeg glæder mig til – forhåbentlig – at hjælpe med at udvikle og maksimere Right to Dreams potentiale, siger Mads Davidsen.

Ifølge Right to Dreams stifter, Tom Vernon, vil Mads Davidsens erfaring på det strategiske område bringe stor værdi til organisationen.

– Mads’ erfaring med at udvikle langsigtede fodboldstrategier var en afgørende faktor for at indlede et samarbejde. Med Right to Dreams fortsatte vækst var det centralt for os at tilknytte en kapacitet som Mads til at hjælpe med at sikre en konsistent og ensartet måde at arbejde på, og at det sker på tværs af organisationen, siger Tom Vernon.

I FC Nordsjælland – Right to Dreams første professionelle klub – har man igennem adskillige år arbejdet fokuseret på det strategiske og sammenhængen mellem akademierne i Ghana og Danmark og førsteholdene på både herre- og kvindesiden i Farum.

– Med Right to Dream-organisationens vækst og udvidelse er det vigtigt at holde en rød tråd på tværs af nye og eksisterende lokationer, fortæller Jan Laursen, sportschef i FC Nordsjælland.

– Det er vi lykkedes rigtig godt med, kan vi mærke – også her i FC Nordsjælland – men det er et løbende arbejde, og der passer Mads’ kompetencer rigtig godt. I FC Nordsjælland er vi meget afhængige af know how og af at kunne være fremsynet både på og uden for banen, og derfor er Mads et perfekt match med FCN og Right to Dream. Jo mere know how og kompetencer vi har i vores organisation, jo stærkere står vi i forhold til at kunne jagte vores mange ambitiøse mål og udnytte vores potentiale. Vi glæder os til samarbejdet og byder ham velkommen i Right to Dream-familien.

Mads Davidsen begyndte sin trænerkarriere i B.93 og Brøndby IF, inden han tog til kinesisk fodbold. Her var han blandt andet teknisk direktør for Ebbe Sands fodboldakademi i Shanghai, assistenttræner og analytiker for Sven Göran Eriksson i Guangzhou R&F og dernæst i Shanghai SIPG, hvor han efterfølgende blev sportsdirektør.

Senest var han sportsdirektør i Al Jazira Club i Abu Dhabi, og han har med base i England og Spanien ligeledes arbejdet som rådgiver og konsulent for klubber verden over.

Læs mere på Right to Dreams hjemmeside her.