Karen Linnebjerg forlænger sin kontrakt med FC Nordsjælland: Jeg er glad og stolt

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

I en alder af blot 19 år har Karen Linnebjerg Knudsen allerede spillet mere end 50 kampe for FC Nordsjælland. Nu kan hun selv og FCN-fans se frem til endnu flere kampe i den rød-gule trøje, efter at hun har forlænget sin kontrakt med klubben.

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med det 19-årige angribstalent, Karen Linnebjerg.
Linnebjerg kom til FC Nordsjælland fra fynske Marienlyst tilbage i sommeren 2020, da hun var 17 år gammel. Hun rykkede hurtigt op i seniortruppen, hvor det er siden da er blevet til 52 kampe. Og nu venter der altså endnu flere kampe for Karen Linnebjerg.

Selv er hovedpersonen da også glad for, at hun nu har forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland.

– Jeg er super glad og ikke mindst stolt over, at jeg nu har forlænget min kontrakt med klubben. FC Nordsjælland er den helt rigtige klub for mig at være lige nu. Jeg udvikler mig hver dag – både som spiller og som menneske, så det er fantastisk, at kontrakten nu er blevet forlænget, lyder det fra Karen Linnebjerg.

– Jeg har selvfølgelig store ambitioner på mine egne vegne. Men jeg er stadig ung og tager det stille og roligt. Det handler om at holde fokus blive ved med at udvikle sig, så jeg bliver en bedre og bedre fodboldspiller. Der er FC Nordsjælland det sted, som kan hjælpe mig med at blive så god som muligt. Nu har jeg skrevet en ny kontrakt med klubben, så mine tanker er hundrede procent på FC Nordsjælland. Og så må vi se, hvad der sker i fremtiden.

Cheftræner Chris Sargeant

– Karen har et åbentlyst potentiale som spiller. Hun har allerede vist adskillige prøver på det, men vi ved også, at hun har endnu mere i sig. Og det glæder vi os til at forløse. Hun er stadig ung og har i denne her sæson vist eksempler på, hvad hun indeholder. Så vi er naturligvis glade for, at hun har forlænget sin kontrakt med os.

– Hun er jo en lidt speciel type som spiller, fordi hun hovedsageligt spiller 9’er, men alligevel ikke er hundrede procent boksspiller. Hun vil meget gerne deltage i det opbyggende spil – og det er hun også super dygtig til. Og så har hun samtidig vist, at hun har målnæse og både kan score mål inde i feltet og uden for feltet.