Flemming P. efter remis: Vi er skuffede over vores spil med bolden

Kategorier

Foto: Lasso Lagoni / Gonzales Photo

Vi måtte nøjes med det ene point i dag, da vi gæstede MCH Arena og FC Midtjylland i 3F Superligaen. Efter kampen var Flemming Pedersen også en smule skuffet, da truppen havde større forventninger til sig selv –  specielt i spillet med bolden:

– Vi er skuffede, da vi havde større forventninger til os selv inden kampen. De forventninger gik specielt på vores spil med bolden, sagde Flemming P. og fortsatte:

– Vi lavede for mange uprovokerede fejl, hvilket begge hold faktisk gjorde. Måske havde det noget at gøre med den presintensitet, som begge hold lagde for dagen.

– Det var ikke kun den tekniske kvalitet, vi manglede, men i nogle situationer var positionerne heller ikke helt på plads. Vi kiggede på præcis dette i pausen, hvorefter vi lykkedes bedre i anden halvleg med at få vendt bolden og spillet derfra.

– Vi havde momentum i omkring 20 minutter i anden halvleg, men vi fik ikke skabt store nok chancer på de muligheder, vi havde i løbet af den periode. Så der var en masse læring i kampen i forhold til det offensive, som vi kan tage med videre herfra.

Selvom vi i store dele af aftenens kamp havde problemer i spillet med bolden, stod vi meget stærkt defensivt og holdt midtjyderne til en enkelt afslutning på mål.

– Modsat, så kan vi være tilfredse med vores defensive præstation. Tredje clean sheet i træk, hvilket altid er et godt tegn.

Ros til Peter Kjærsgaard

Et kvarter inde i første halvleg pegede dagens dommer, Peter Kjærsgaard, på pletten og dømte straffespark til vores fordel. Den dom blev dog senere lavet om efter et VAR-gennemtjek, hvilket også var den korrekte dom. En dom og generel præstation, som vores cheftræner bed mærke i:

– Jeg vil gerne rose dagens dommer, Peter Kjærsgaard, som jeg synes, var rigtig god til at bruge VAR som en sikkerhedsventil. Der har været meget fokus på VAR gennem lang tid, men jeg synes, at han løste det fint i dag, hvilket jeg også roste ham for efter kampen.

En fed passion fra fansene

Bussen var pakket fra Farum med håbefulde og passionerede FCN-fans – og det lagde vores cheftræner mærke til:

– Det er så fedt at se deres passion og vildskab. Vi kan høre, at de vil have mesterskabet hjem til Farum, så der er virkelig tændt op i dem. Vi har utroligt meget brug for hinanden og selv i dag på et næsten fyldt MCH Arena, kan vi høre dem igennem hele kampen.

Pokalen venter

Allerede på torsdag skal vi i aktion igen, når AGF venter på udebane i næste runde af Pokalen. Kampen fløjtes i gang om mindre end 72 timer og derfor er restitution en nøglefaktor inden opgøret.

– Vi skal spille om mindre end 72 timer, så det er vigtigt at spillerne er meget opmærksomme på at restituere, så de kan stå så skarpt som muligt. Vi skal være stærke i vores relationer og kombinationer, samt holde tempo og rytme i vores spil. Og så håber vi, at vi kan være bedre på bolden, end vi var i dag.

– Men vi kører videre og glæder os meget til en spændende pokalkamp i Aarhus, afslutter Flemming Pedersen.

Torsdagens pokalkamp i Aarhus fløjtes i gang klokken 19.30.

På søndag er vi igen tilbage på banen, når AaB kommer på besøg i Right to Dream Park. Kampen fløjtes op klokken 18.00 og du kan købe din billet til kampen på billet.fcn.dk.