FC Nordsjælland indgår partneraftale med dataselskabet Off The Pitch

Kategorier

FC Nordsjælland indgår partneraftale med dataselskabet Off The Pitch, som dermed bliver klubbens officielle Football Finance Data Partner.

Med aftalen får FC Nordsjælland adgang til Off The Pitchs databaser, som bl.a. omfatter regnskabs- og driftsdata fra mere end 262 klubber. Partnerskabet giver desuden FC Nordsjælland adgang til Off The Pitchs transfer- og ‘player valuation’-værktøj, som med databaserede indsigter vil styrke arbejdet med at udvikle klubbens transferstrategi.

 – Vi arbejder hårdt for konstant at udvikle klubben og skabe optimale rammer for udvikling af unge spillere, som er vores DNA. Off the Pitchs dataanalyseværktøjer vil hjælpe os og gøre os bedre til at tage informerede beslutninger til gavn for både klub og spillere, siger Phil Radley, Chief Operating Officer, FC Nordsjælland

Hos Off The Pitch ser medstifter og administrerende direktør Mads Meisner Christensen frem til et tæt samarbejde med klubben.

 – Vi er meget stolte af at lave en aftale med en klub, der fører Superligaen med den yngste og mest talentfulde trup. Vi ved, at FC Nordsjælland inddrager brugen af ​​data til at udvikle deres forretning, og derfor er vi også sikre på, at dem, der har adgang til vores data, kan tage endnu bedre og mere informerede beslutninger – ikke mindst på transfermarkedet, siger han.