Byrnak forlænger: Jeg vil udvikle mig endnu mere

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

I sommeren 2021 blev Emilie Byrnak en del af vores Gjensidige Kvindeligatrup, og sidenhen har hun været igennem en flot udvikling, hvilket har gjort hende til en fast inventar i vores start-11. Derfor er det også glædeligt, at hun har valgt at forlænge sin kontrakt, så hun bliver i Farum i de kommende år. 

23 kampe for FCN er det indtil nu blevet til for Emilie Byrnak, men det antal kommer til at stige, da midtbanespilleren har forlænget sin kontrakt med klubben. 

En forlængelse som betyder meget for vores nummer 22:

– Der er en dejlig følelse. Jeg er meget glad for at kunne fortsætte i klubben, fordi miljøet passer rigtig godt til min udvikling, fortæller Byrnak og fortsætter:

– FC Nordsjælland er et specielt sted at være og jeg kunne ikke se mig selv være i en anden klub lige nu. Jeg har udviklet mig utroligt meget siden, jeg kom til klubben for 1,5 år siden. Derfor var det helt rigtige selvfølgelig for mig at fortsætte her. 

– Jeg kom til klubben uden senior erfaring, så derfor skulle jeg selvfølgelig vænne mig til tempoet og den måde, som vi spiller på her i FCN. Derfor er jeg også meget glad for den udvikling, jeg har været igennem – og i den forbindelse vil jeg gerne sende et cadeau til mine holdkammerater og trænere, som har spillet en stor rolle i det. 

– De næste par år skal bruges på at udvikle mig selv og holdet endnu mere. Jeg har en drøm om at vinde et trofæ med klubben, hvilket vil være stort for os alle. Hvis jeg skal kigge endnu længere frem, så er min helt store drøm at få landsholdsdebut og prøve mig af i en udenlandsk klub, afslutter Byrnak

Cheftræner Chris Sargeant:

– Byrnak har været en spiller, som vi har haft store forventninger til lige siden, hun kom til klubben. Hun havde en flot karriere som ungdomsspiller med flere ungdomslandskampe, men da hun kom til FCN skulle hun lige vænne sig til livet som seniorspiller. 

– Men i sidste sæson tog hun nogle meget store skridt, hvilket vi ser resultatet af nu. Hun har været en meget vigtig spiller for os i dette efterår, og derfor er jeg selvfølgelig glad for, at hun har valgt at forlænge sin kontrakt.