Uafgjort mod Lyngby i Future Cuppen

Kategorier

Tirsdag eftermiddag var der lokalderby i Future Cuppen, da FC Nordsjælland var på besøg på Lyngby Stadion. Kampen endte med en uforløst nullert, men assistenttræner Casper Røjkjær tager positive ting med fra kampen.

Første halvleg bølgede frem og tilbage med Lyngby som det mest dominerende hold i begyndelsen. Hjemmeholdet fik da også bolden i nettet efter en dødbold, men linjedommeren havde flaget oppe og dømte offside.
Minuttet senere var Lyngby igen tæt på at bringe sig i front, men denne gang reddede træværket FC Nordsjælland.

Herfra satte vi os mere på spillet og var da også tæt på at spille os frem til et par fine chancer. Men det sidste manglede og derfor kunne de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.

Anden halvleg var lige så jævnbyrdig – dog med størst chancer til hjemmeholdet. Men et par fine aktioner fra keeper Andreas Gülstorff betød, at kampen endte som den startede, 0-0.

Assistenttræner Casper Røjkjær var tilfreds med visse dele af spillet, men ville gerne have haft mere med fra Lyngby Stadion.

– Det var som resultatet også illustrerer en lige og chancefattig kamp. Jeg synes undervejs, at der var nogle ok momenter med og uden bold, men jeg vil også understrege, at vi ikke ramte det niveau, som vi stræber efter. Vi må gerne sætte overlæggeren noget højere og have lidt større forventninger til kampen end det, vi fik vist i dag.

– Men det var trods alt dejligt at se spillere, som ikke har spillet så meget, være i kamp. Naturligt nok manglede der lige lidt relationer i spillet med bolden og det relationelle pres. Det arbejder vi videre på i den kommende periode.

Næste kamp i Future Cup er 14. november, hvor AaB kommer på besøg i Right to Dream Park.