Sargeant om vigtig sejr: Indskiftningerne gjorde forskellen

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Emilia Asgeirsdottirs mål i slutningen af anden halvleg blev kampafgørende, da vi her til aften slog Brøndby IF med 2-1 i Gjensidige Kvindeliga.

Det lignede længe en pointdeler i Brøndby i dag, men vores udskiftninger i anden halvleg kom ind og gjorde en stor forskel og var en stor del af dagens sejr på en svær udebane.

Chris Sargeant var efter kampen også meget tilfreds med spillernes både mentale og spillemæssige styrke igennem kampen:

– Jeg føler lidt, at dette resultat er dét, vi har ventet på i et stykke tid. Vi har haft mange kampe, hvor vi har følt, at vi skulle have haft mere ud af dem, end vi fik – men det fik vi i dag, fortæller Sargeant og fortsætter:

– Jeg er helt vildt stolt af spillerne. Vores indskiftninger gjorde en kæmpe forskel for os og var meget kampafgørende – eksemplificeret af Emilias mål.

– Igennem hele kampen holdt vi os til gameplanen og hang fint sammen som hold. I perioder fik vi virkelig gang i det spil, som vi alle ved, at vi besidder, hvilket var helt fantastisk at se. Vi havde også en smule held på vores side, da Brøndby ramte overliggeren to gange.

– Selvfølgelig var der perioder, hvor Brøndby var bedre end os, men i de perioder var spillerne rigtig gode til at holde fokusset og holde modstanderen fra vores eget mål. Præcis dét, synes jeg, var den helt store forskel i dag.

– Vi har et hold, som kan præstere på et højt niveau uanset scenariet. Det synes jeg, vi længe har vidst, men kampen i dag manifesterede det. Vores overordnede præstation er nok den bedste, jeg har set længe, afslutter vores cheftræner.

Kampfakta: 

BIF – FCN

1-0 (‘17): Cecilie Buchberg

1-1 (‘22): Princess Marfo

1-2 (‘76): Emilia Asgeirsdottir

I næste weekend venter der endnu vigtig kamp i ligaen, når vi fredag byder oprykkerne fra Sundby velkommen i Right to Dream Park. Kampen fløjtes i gang klokken 19.00 og du kan købe din billet til opgøret på billet.fcn.dk.