Sargeant: De var nådesløse på deres chancer

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Første halvleg blev ret så afgørende, da FC Nordsjælland søndag eftermiddag gæstede HB Køge i Gjensidige Kvindeligaen. 4-0 stod der på måltavlen til hjemmeholdet allerede ved pausefløjtet.

Ingen af holdene fik bolden i netmaskerne efter pausen, og derfor sluttede anden halvleg med samme cifre, som den begyndte.

Dermed gik FCN-kvinderne fra en 7-0-hjemmesejr over Sundby i sidste weekend til et 4-0-nederlag i Køge.

– Vi har forberedt os, som vi altid gør, men vi mødte et stærkt HB Køge-hold i dag, som formentlig også har følt, at de havde noget at bevise efter at have lidt det første liga-nederlag i halvandet år, da de tabte til Brøndby i seneste runde, løs det fra cheftræner Chris Sargeant efter slutfløjtet.

– Det har vi talt om og forberedt os på i denne uge – at de ville komme blæsende fra start – men vi formåede desværre ikke at håndtere det i praksis. Det virkede som om, at vi “frøs” i mange af situationerne, og vi gav dem for meget plads. De var nådesløse på deres chancer, og vi matchede dem ikke i duellerne. Det gav dem mere selvtillid, og samtidig ramte det vores egen. Vi fik ikke rigtig samlet os selv før pausen, tilføjede han.

Chris Sargeant og resten af trænerteamet var øjensynligt ikke tilfredse med indsatsen i første halvleg, og derfor blev pausen blandt andet benyttet til at puste fornyet gejst ind i holdet.

– Jeg synes, at anden halvleg var bedre. Vi var mere fattede i vores aktioner, og i pausen bad vi spillerne om at vise noget ukuelighed og mere fight. Vi viste lidt mere af os selv i de sidste 45 minutter, og jeg er glad for at se, hvordan spillerne hev sig selv op efter pausen, selvom vi stadig ikke spillede op til vores bedste.

Næste opgave for FCN-kvinderne er på søndag, hvor Fortuna Hjørring gæster Right to Dream Park. Der er kickoff kl. 14:30 (billet.fcn.dk).