Landsholdsoverblik: Fire FC Nordsjælland-spillere skal afsted på landsholdsopgaver

Kategorier

Photo credit: Gonzales Photo - Nicolai Berthelsen

Når næste weekends kamp mod Fortuna Hjørring er fløjtet af, går Gjensisidge Kvindeligaen på en kort landsholdspause. Her har vi tre spillere fra vores Kvindeligatrup, der skal afsted på landsholdsopgaver. Find et overblik nedenunder.


Danmarks A-kvindelandshold:

Kathrine Kühl

Kathrine Kühl skal sammen med danske kvindelandshold ud i to spændende venskabskampe mod henholdsvis Schweiz og Holland. Kampene spilles fredag den 11. november klokken 19 på Wefox Arena i Schweiz og tirsdag den 15. november klokken 20 på MAC3PARK Stadium i Holland.

Venskabskampe:
11.11.2022, kl. 19.00: Schweiz – Danmark
15.11.2022, kl 20.00: Holland – Danmark 


Danmarks U19-kvindelandshold:

Jóhanna Fossdalsa
Emilia Asgeirsdottir
Clara la Cour

FC Nordsjælland er igen stærkt repræsenteret på det danske U19-landshold, hvor både Jóhanna Fossdalsa, Emilia Asgeirsdottir og Clara la Cour er udtaget til den trup, som skal spille to spændende venskabskampe mod Schweiz. Begge kamp spilles i Spanien og afvikles henholdsvis den søndag den 10. og onsdag den 13. november.

Venskabskampe:
11.11.2022, kl. 15.00: Schweiz – Danmark
15.11.2022, kl. 12.00: Danmark – Schweiz

 


Vi ønsker alle spillere tillykke med udtagelserne. Vi glæder os til at følge med!