Kurland efter sejr: Spillernes indstilling var fremragende

Kategorier

Vores U19-drenge kom tilbage på sporet i U19 Ligaen, da de i dag havde besøg af AC Horsens. Da dommeren fløjtede kampen af, var stillingen nemlig 5-0 og dermed kan holdet nu gå på en mindre pause i liga-regi, da de i næste uge rejser til Ghana.

Sidste weekends mindre gode resultat i Odense skulle i dag vaskes væk – og det blev det med maner. U19-drengene satte en rigtig flot præstation sammen og kunne fortjent gå i omklædningsrummet med en 5-0 sejr. 

Efter kampen var cheftræner, Kasper Kurland, ikke overraskende meget tilfreds med præstationen og spillernes mentale styrke:

– Jeg er selvfølgelig meget tilfreds. Jeg er glad for, at vi har haft en rigtig god uge på træningsbanen efter, at vi i sidste weekend både spillemæssigt og resultatmæssig havde den dårligste kamp i meget, meget lang tid. Spillernes indstilling har været rigtig god hele ugen, hvilket også kom til udtryk i dag, fortæller Kurland og fortsætter:

– Det var fantastisk at se, at vi var tilbage til det udtryk, pres, spil med bolden og mentale styrke, som vi skal have. Forhåbentligt var dagens kamp et afsæt til endnu bedre præstationer i fremtiden. 

Du kan se målene fra dagens 5-0 sejr ovenover. 

Kampfakta: 

FCN – ACH

1-0 (‘14): Enock Otoo

2-0 (‘41): Mickael Dosso

3-0 (‘45+): Mahamadou Doumbia

4-0 (‘55): Enock Otoo

5-0 (‘82): Maksim Stjopin

Vigtig tur til Ghana venter

U19-holdet skal ikke i aktion i næste weekend, da de i næste uge rejser til Ghana, hvor de skal have deres dagligdag på akademiet i Accra. En spændende tur, som alle i og omkring truppen ser meget frem til:

– Vi ser utroligt meget frem til at skulle til Ghana i næste uge. Der er mange af spillerne og staben, som ikke har været der før. Så det bliver fedt at se, hvordan oplevelsen kommer til at være for dem. 

– Udover det, så bliver det også godt at få samlet vores Internationale Akademi igen. Vi skal spille nogle spændende kampe og få nogle fede oplevelser sammen, som vi kommer til at arbejde ind i vores gruppe. Så vi glæder os alle rigtig meget, afslutter Kurland.